Όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν εδώ στο techmaniacs.gr, πλέον συμφέρει να μετακινείσαι μεταξύ των παρόχων κυνηγώντας τις προσφορές και όχι να παραμένεις στάσιμος. Ως εκ τούτου, η Vodafone αυτή τη στιγμή έχει το απόλυτο πακέτο με μόλις 13 ευρώ το μήνα, δίνοντάς σου απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, μερικά SMS που για τους περισσότερους δεν έχουν σημασία και 200GB internet με μόλις 13 ευρώ το μήνα.

Αναλυτικά η προσφορά σου

  • Για τους πρώτους σου 9 μήνες στο CU με κάθε ενεργοποίηση του CU MeApOla 11.5 ή του CU Popcorn 14, παίρνεις ΔΩΡΟ 200GB!
  • Τον πρώτο μήνα η ενεργοποίηση έχει ολοκληρωθεί από την ομάδα του CU.
  • Επιπλέον, μόλις περάσουν οι 9 μήνες δικαιούσαι για ακόμη 3 μήνες διπλασιασμό σε όλα τα MeApOla πακέτα.

Σημαντική προειδοποίηση: Η Vodafone αλλάζει το πακέτο CU MeApOla 11.5 και πλέον αυτό θα προσφέρει 1000 λεπτά ομιλίας. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί σε αυτή τη περίπτωση και δεν είμαστε υπεύθυνοι, την προσφορά την είδαμε από το Facebook και την αναφέρουμε για όποιον ενδιαφέρεται. Πολύ πιθανόν να εξαιρεθούν τα πακέτα που θα αγοραστούν με αυτόν τον κωδικό CU200.

 Πως παίρνεις την προσφορά:

Κατά την παραγγελία νέας κάρτας SIM ή άυλης με φορητότητα ή νέο αριθμό θα πρέπει να βάλεις στο πεδίο όπως φαίνεται στην εικόνα τον κωδικό CU200 αλλιώς δεν θα πάρεις την προσφορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.