Πριν από μερικές μόνο ημέρες έγινε εφικτή η παροχή συγκατάθεσης των πολιτών για άντληση των δεδομένων τους για τη σύναψη συμβολαίου οχήματος. Ωστόσο, ο Υπουργός σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ανέφερε ότι αποτελεί το πρώτο από πολλά επόμενα βήματα που θα γίνουν, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτων, leasing αυτοκινήτων.

Οι φθηνότερες επιλογές πραγματικά απεριόριστου internet στην Ελλάδα!

Τελικός στόχος είναι η προσθήκη των 10 πιο δημοφιλών πιστοποιητικών, όπως πιστοποιητικό γέννησης, οικογενειακής κατάστασης ώστε απλά τα δεδομένα μας να διακινούνται με την άδειά μας. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο 2024 και δεν θα χρειάζεται πλέον να τα εκδώσουμε, με τον οργανισμό να αντλεί τα στοιχεία απευθείας.

Φυσικά θα απλοποιηθούν ακόμη περισσότερες διαδικασίες, όπως η εγγραφή ενός παιδιού στον παιδικό σταθμό, η αίτηση για voucher σε παιδικό σταθμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.