Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Η Cosmote καταργεί τις extra SIM των 5 ευρώ στα προγράμματα του Cosmote Gigamax Unlimited που είχαν σωθεί και έχουν τη δυνατότητα να έχουν απεριόριστα GB μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Στις ανανεώσεις αλλάζουν όλα. Όπως φαίνεται από screenshot χρήστη σε ομάδα του Facebook, η Cosmote πλέον βάζει κόφτη στις ανανεώσεις στα 80GB και μετά η ταχύτητα πέφτει στα 512kbps, αναγκάζοντας και τους ήδη πελάτες να μεταβούν στα 25 ευρώ ανά extra SIM για απεριόριστα GB.

Έγραψαν ιστορία σκοτώνοντας τον καρκίνο του εγκεφάλου και χωρίς παρενέργειες!

Πρόκειται για μια έξυπνη τακτική προς όφελος της Cosmote. Αφήνει τα τρέχοντα συμβόλαια Cosmote Gigamax Unlimited με τις extra SIM ανεβάζοντας απλά την τιμή στα 5 ευρώ με απεριόριστα GB για να μην προκαλέσει κύμα διακοπών και στην ανανέωση του συμβολαίου σου λέει πως αν θέλεις απεριόριστα GB θα πρέπει να μεταβείς στην ακριβότερη SIM των 25 ευρώ το μήνα, όπως ισχύει δηλαδή για τα συμβόλαια που έχουν συναφθεί από 22/7 και μετά σύμφωνα με αυτήν την ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχει πάροχος πλέον που να δίνει φθηνή extra SIM με απεριόριστα GB, η Vodafone στο Vodafone Red Unlimited έχει 300GB όριο. Σημαντική διευκρίνηση: Δεν έχει ανακοινώσει κάτι η Cosmote, αλλά από τη στιγμή που εμφάνισε την εν λόγω προσφορά σε ληγμένο συμβόλαιο, πάει να πει ότι θα εφαρμοστεί για όλους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα, διορθώσετε με εαν κάνω λάθος. Μεχρι τωρα ειχαμε την κύρια sim στο κινητο μας και την έξτρα στο mobile router μας για hotspot. Τωρα θα το κανουμε ανάποδα. Την κύρια sim στο ρούτερ (για τα απεριόριστα GB), και την έξτρα στο κινητο για τηλέφωνα. Το μονο που σκεφτομαι οτι πλεον με αυτο που λεω δεν θα μπορεις να στέλνεις απεριόριστα sms (αν θυμάμαι καλα η έξτρα sim εχει περιορισμό στα sms)

    • Δε γίνεται αυτό που λες, διότι η έξτρα sim δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις και το νούμερο της είναι διαφορετικό από την κυρία sim σου.

    • H extra sim είναι μόνο για data.

      Καλό είναι για το λόγο αυτό να χάσουν (πολλούς) πελάτες, μπας και καταλάβουν ότι δεν απευθύνονται σε πρόβατα.

    • Με 3 sim 51 ευρώ?
      Είναι πάρα πολλά.
      Υπάρχουν και πιο οικονομικά προγράμματα σε άλλες εταιρείες με μια Sim.

  2. Στην Ελλάδα όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίες είναι κλέφτες που η ΕΕΤΤ έπρεπε ήδη να τις είχε κλείσει αλλά ψς γνωστό σε αυτό το κράτος δεν δουλεύει τίποτα.

  3. Εγώ με αυτές τις τακτικές δεν δέχτηκα γιατί τα προγράμματα σύνδεσης είναι πανάκριβα, έχοντας θέμα στην δουλειά (24ωρα σε ρυμουλκό) αγόρασα ένα σιμ ρουτερακι και παραγγειλα μια σιμ με το πρόγραμμα κοσμοτε νεο στα 33 ευρώ και έχω πραγματικά απεριόριστα χωρίς περιορισμούς σε ταχύτητες, στο τηλέφωνο στον κύριο αριθμό μου έβαλα το πρόγραμμα των 16 ευρώ με απεριόριστη ομιλία και 7 γκιγκα ίντερνετ και μου περισσεύουν

    • Με 33 ευρώ δεν χρειάζεται ρουτερακι.
      Βάζεις κινητό με απεριόριστα data και ομιλία και sms σε άλλο παροχο

  4. Η extra sim έχει καταργηθεί εδώ και 2 μήνες! Μόνο για τα unlimited προγράμματα! Και είναι λογικό κατά τη γνώμη μου! Από τη στιγμή που έριξαν την τιμή του unlimited για νέες ενεργοποιήσεις! Ποια εταιρεία τη συμφέρει να έχει κάποιος συνδρομητής απεριόριστα gb σε συσκευες επιπλέον με 3€/ extra sim και να τις μοιράζει δεξιά κι αριστερά;

    • Έχω 4 Εταιρικά τηλέφωνα και πληρώνω 130 ευρώ.Πηρα 4 κάρτες” διαμερισμου” με 3 ευρώ η κάθε μία και τις έβαλα σε 4 ρουτερ δικά μου σε σπίτια..εξοχικό, κύριο, γραφείο κλπ για απεριόριστο ίντερνετ. Το πήγανε με το έτσι γουστάρω 5 ευρώ την κάθε μία sim.Τι λέτε ρε μάγκες…..έτσι είναι όλα μονα -ζυγά δικά τους!!!

  5. Μαλακά εγώ το ανέβασα και το δημοσίευσα στο φβ …καλά πόσο διάσημος ανώνυμος θα γίνω…

  6. Όπως βλέπετε λέει αν μεταβείς σε προγραμμα. Όχι αν έχεις ήδη. Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε επιτέλους!!! Στην τελική αν δεν γίνει δοκιμή μην λέμε ότι πιστεύουμε κ το λέμε σαν σίγουρο.

  7. Ισχύει ότι λέει το άρθρο.
    Eχω συμβόλαιο για 2 χρονια στο cosmote gigamax unlimited. Για την extra sim πληρώνω 3 Ευρω.Μίλησα με εκπρόσωπο της cosmote και με ενημέρωσε ότι μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου δεν θα πληρώνω κάτι άλλο για την extra sim.οταν τελειώσει η ισχύς του παρόντος συμβολαίου για να μπορώ να έχω απεριόριστα δεδομένα θα πρέπει να δίνω 25 €στην Extra sim.
    Θα συμφέρει μόνο αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να έχουν σταθερή γραμμή με internet, όπως εγώ. Είναι κοινό μυστικό ότι οι εταιρείες αυτές αποφασίζουν και κάνουν ότι θέλουν.Η Ελλάδα είναι από τίς χώρες με πολύ ακριβό internet.Η αλήθεια είναι ότι το mobile cosmote είναι πολύ γρήγορο.

  8. Εαν το κάνουν αυτό θα το κόψω και θα το κάνω καρτοκινητό,με 13,5€ εχω απεριόριστες κλήσεις προς όλους συν λίγα GB που δίνει ..Θα δουν πως θα παρακαλάνε για πελάτες πάλι μετά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.