Ακριβώς αυτό είχε αναφέρει ο Tim Cook το μακρινό 2017, στα πλαίσια της ανακοίνωσης του iPhone X, απαντώντας ουσιαστικά στα επικριτικά σχόλια που μιλούσαν για την ακριβή τιμή της συσκευής, παραλληλίζοντάς την με το κόστος του καφέ.

Αυτός ο χάρτης της NASA δείχνει τον αόρατο φονιά του πλανήτη μας! (video)

Ο ίδιος χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ότι μπορείς να αγοράσεις το iPhone X για ως και 33 δολάρια το μήνα, σε δόσεις δηλαδή εννοούσε μέσω των παρόχων. Nομίζω ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων πληρώνει το τηλέφωνο ανά μήνα», δήλωσε ο Cook. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα iPhone X με 33 δολάρια ανά μήνα. Έτσι, αν το σκεφτείτε είναι μερικοί καφέδες την εβδομάδα. συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο τιμολογούμε, τιμολογούμε με βάση την αξία που παρέχουμε, είχε δηλώσει ο Cook. Δεν προσπαθούμε να χρεώσουμε την υψηλότερη τιμή που θα μπορούσαμε να πάρουμε σαν εταιρεία. Προσπαθούμε απλώς να το τιμολογήσουμε με βάση αυτό που παρέχουμε και το iPhone X είναι πρωτοπόρο για την εποχή του, είχε πει καταλήγοντας.

Ζούμε σε μια προσομοίωση και αυτή είναι η απόδειξη!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προφανώς και τρολαρει….
    Ή μιλάει για Αμερική.
    Εδώ δεν έχουμε να βγάλουμε το μηνα ..με τόση ακρίβεια.
    Ένα xiaomi redmi note 13 με τρομερή οικονομία μπορούμε να πάρουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.