Το 2024 η Samsung προχωρά με γοργά βήματα στην εποχή της AI, καθώς τα Galaxy S24 και τα πρόσφατα foldable τηλέφωνα της διαθέτουν Galaxy AI λειτουργίες. Όμως, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε νέες μορφές για AI-ενισχυμένα smartphones.

Ο πρόεδρος της Samsung Mobile, TM Roh, δήλωσε στην Australian Financial Review ότι ενώ οι τρέχουσες συσκευές ικανοποιούν τους παραδοσιακούς χρήστες, η νέα εποχή της κινητής AI απαιτεί νέες προδιαγραφές και μορφές για καλύτερη αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες, ανέφερε ότι οι νέες μορφές μπορεί να συνδυάζουν φορητότητα και μεγάλες οθόνες πιο αποδοτικά. Η Samsung ήδη προσφέρει τη σειρά Z Fold με μεγάλες εσωτερικές οθόνες και φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα λεπτότερο μοντέλο, το Galaxy Z Fold 6 Slim.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει παρουσιάσει tri-folding concepts, προσφέροντας μεγάλες οθόνες με βελτιωμένη φορητότητα, αν και δεν είναι ακόμα διαθέσιμα εμπορικά. Οι ανταγωνιστές, όπως η HUAWEI, μπορεί να παρουσιάσουν τα πρώτα tri-fold τηλέφωνα πριν το τέλος του έτους.

Εντωμεταξύ, η Samsung ερευνά πιο οικονομικά foldable smartphones, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση της αγοράς. Επίσης, σημειώνει ότι τα AI-powered τηλέφωνα θα υιοθετήσουν νέους αισθητήρες και τρόπους εισαγωγής.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις νέες μορφές smartphones της Samsung, ελπίζοντας ότι θα είναι καλά επεξεργασμένες και χωρίς τα προβλήματα του Galaxy Fold το 2019.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ειναι διαθεσιμα για τα δισεγγονα μας, που αντιστοιχει πανψ κατω στην εποχη που διαδραματιζεται και το expance. Καθε πραμα στον καιρο του. Εξάλλου και τα σημερινα foldables και warebles, δεν ηταν παρα επιστημονικη φαντασια οπως απεικονιζονται σε scifi films τοu 1990 , οπως εξισου και τα 16:9 lcd tvs & tablets εν ετει 1968 στο 2001, a space odyssey.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.