Στο πρόσφατο Unpacked event της Samsung στις 10 Ιουλίου, αποκαλύφθηκαν τα Galaxy Z Fold 6, Flip 6, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, και τα νέα flagship ακουστικά Galaxy Buds 3 Pro.

Όπως και με τα άλλα προϊόντα της, η Samsung άνοιξε τις προπαραγγελίες για τα ακουστικά αμέσως μετά το event, με την κυκλοφορία να προγραμματίζεται για τις 26 Ιουλίου.

Ωστόσο, ζητήματα ποιότητας ανάγκασαν την κορεατική εταιρεία να καθυστερήσει το λανσάρισμα των Samsung Galaxy Buds 3 Pro και να αναβάλει τις παραδόσεις των προπαραγγελιών.

Σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, τα Galaxy Buds 3 Pro κυκλοφόρησαν στην Νότια Κορέα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Όμως, σύντομα αναφέρθηκαν προβλήματα ποιότητας, όπως ελαττωματικές ενώσεις, μπλε λεκέδες, χαλαροί μεντεσέδες της θήκης, γρατσουνιές στο καπάκι της θήκης, και τα ακουστικά να μην κάθονται σωστά στη θήκη.

Τα προβλήματα φαίνεται να περιορίζονται στα λευκά Galaxy Buds 3 Pro, ενώ οι ασημένιες μονάδες δεν επηρεάζονται. Ένας χρήστης ανέφερε ότι έλαβε email από τη Samsung για να σταματήσει τις πωλήσεις των Galaxy Buds 3 Pro.

Η κορεατική κοινότητα της Samsung είναι γεμάτη με παράπονα χρηστών, με έναν πελάτη να δηλώνει ότι η εταιρεία θα βελτιώσει τους ελέγχους ποιότητας και θα επανακυκλοφορήσει τα ακουστικά στις 24 Ιουλίου.

Οι κορεάτες πελάτες που έχουν ήδη λάβει τα Samsung Galaxy Buds 3 Pro τους μπορούν να τα επιστρέψουν στο κοντινότερο κέντρο εξυπηρέτησης για αντικατάσταση, εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Στις ΗΠΑ και άλλες αγορές, η Samsung φαίνεται να έχει καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις προπαραγγελίες κατά ένα μήνα. Εάν τα ακουστικά σου είναι προγραμματισμένα για παράδοση τον Ιούλιο, βεβαιώσου να τα ελέγξεις προσεκτικά για τυχόν προβλήματα ποιότητας.

Στο online κατάστημα των ΗΠΑ, η Samsung αναφέρει τώρα ότι τα Buds 3 Pro θα παραδοθούν στα τέλη Αυγούστου. Τα ακουστικά δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο Amazon, ενώ τα ελληνικά καταστήματα δέχονται κανονικά προπαραγγελίες και υπόσχονται παράδοση στις 24 Ιουλίου.

Όσον αφορά τα απλά Buds 3, αυτά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ποιότητας και είναι ακόμη προγραμματισμένα για παράδοση μέχρι τις 24 Ιουλίου, την αρχική ημέρα κυκλοφορίας τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.