Η OnePlus παρουσίασε το Watch 2R, το νέο της smartwatch με ελαφρύτερο σχεδιασμό και πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που βρίσκονται και στο Watch 2. Με αλουμινένιο σώμα, η συσκευή ζυγίζει μόλις 59γρ, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Το Watch 2R διαθέτει Wear OS, επεξεργαστή Snapdragon W5, και μια προαιρετική ιδιόκτητη RTOS. Η 1.43 ιντσών AMOLED οθόνη προσφέρει εξαιρετική ορατότητα με μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits, ενώ μπορείς να διαχειρίζεσαι ειδοποιήσεις, μηνύματα και κλήσεις απευθείας από το ρολόι.

OnePlus Nord Buds 3 Pro Watch 2R Launch

Με 32GB αποθηκευτικού χώρου, μπορείς να κατεβάσεις μουσική από το YouTube Music και το Spotify και να την ακούς με Bluetooth ακουστικά χωρίς να χρειάζεται να έχεις το τηλέφωνο μαζί σου κατά τη διάρκεια της άσκησης. Για τους λάτρεις της γυμναστικής, το Health Connect προσφέρει κεντρική διαχείριση δεδομένων, ενώ οι ενσωματωμένες συνδέσεις με το Google Health Connect και το Strava βελτιώνουν την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Το OnePlus Watch 2R υποστηρίζει πάνω από 100 αθλητικά modes και διαθέτει ενσωματωμένο GPS για ακριβή καταγραφή. Είναι ανθεκτικό στο νερό με 5ATM και IP68 βαθμολογία, κατάλληλο για διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης.

Η μπαταρία του OnePlus Watch 2R είναι εντυπωσιακή, προσφέροντας έως 100 ώρες σε Smart mode και 12 ημέρες σε Power Saver mode. Η μπαταρία των 500mAh φορτίζει πλήρως σε μόλις μία ώρα με γρήγορη φόρτιση 7.5W VOOC. Το Watch 2R είναι διαθέσιμο σε χρώματα Forest Green και Gunmetal Gray με τιμή €279.

Παράλληλα, η OnePlus παρουσίασε τα Nord Buds 3 Pro. Τα TWS ακουστικά προσφέρουν premium χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή και απευθύνονται σε νέους τεχνολογικά καταρτισμένους χρήστες. Τα ακουστικά έχουν σχέδιο παρόμοιο με τα Apple AirPods Pro και τα Samsung Galaxy Buds 3, με στέλεχος και σιλικονούχες άκρες. Είναι ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό με πιστοποίηση IP55.

OnePlus Nord Buds 3 Pro Watch 2R Launch

Στο κομμάτι του ήχου, διαθέτουν μεγάλα 12.4mm titanium drivers για ισχυρά μπάσα και καθαρά πρίμα, καθώς και ενεργή ακύρωση θορύβου έως 49dB. Διαθέτουν τρία μικρόφωνα και τεχνολογία Crystal Clear Call για κρυστάλλινη ποιότητα κλήσεων, ενώ το transparency mode σε κρατάει ενήμερο για το περιβάλλον γύρω σου. Με την τεχνολογία BassWave 2.0 και το Master EQ, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών mode.

Τα OnePlus Nord Buds 3 Pro προσφέρουν έως 12 ώρες αναπαραγωγής με την ANC απενεργοποιημένη και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται στις 44 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Υποστηρίζουν σύνδεση σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, διαθέτουν Bluetooth 5.4 και Google Fast Pair. Η τιμή τους είναι €79 και διατίθενται σε χρώματα Starry Black και Soft Jade.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.