Αν και η Xiaomi μας έχει απασχολήσει με πολλές νέες συσκευές το 2024, όπως το πρώτο POCO tablet, δεν υπήρχε καμία επίσημη ανακοίνωση για διάδοχο του Smart Band 8 και του Smart Band 8 Pro. Ωστόσο, πρόσφατη διαρροή δείχνει ότι το Xiaomi Smart Band 9 είναι στα σκαριά, με κάποιες βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Η διαρροή υποδηλώνει ότι το Smart Band 9 θα διατηρήσει την γνωστή οβάλ μορφή του Smart Band 8, που και αυτό θυμίζει αρκετά το Smart Band 7. Οι διαστάσεις φημολογούνται ότι θα είναι ελαφρώς μικρότερες από το Band 8, με 46.53 x 21.63 x 10.95 mm. Επίσης, αναμένεται να αναβαθμιστούν τα υλικά σε ένα περίβλημα από κράμα αλουμινίου με αμμοβολή για πιο premium εμφάνιση.

Xiaomi Smart Band 9

Η οθόνη του Xiaomi Smart Band 9, αν και παραμένει στις 1.62 ίντσες, αναμένεται να έχει σημαντική βελτίωση στη φωτεινότητα. Ενώ ο ρυθμός ανανέωσης θα παραμείνει στα 60Hz, η μέγιστη φωτεινότητα φημολογείται ότι θα φτάσει τα 1.200 nits, διπλασιάζοντας τη φωτεινότητα του Smart Band 8.

Σε επίπεδο αυτονομίας, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φημολογείται ότι θα έχει επίσης μια μικρή αύξηση. Η διαρροή υποδηλώνει μια μπαταρία 233mAh, αυξημένη κατά 43mAh σε σύγκριση με το Band 8. Αυτό μεταφράζεται σε 9 ημέρες αυτονομίας με ενεργοποιημένη την always-on οθόνη ή 21 ημέρες με απενεργοποιημένη την AOD.

Οι βελτιώσεις συνεχίζονται με μια υποτιθέμενη αύξηση κατά 10% στην ακρίβεια των αισθητήρων καρδιακού ρυθμού και SpO2, καθώς και μετάβαση στη συνδεσιμότητα Bluetooth 5.4. Δυστυχώς, η διαρροή δεν αναφέρει κάτι για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμή του Xiaomi Smart Band 9. Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες διαρροές ή επίσημες ανακοινώσεις από τη Xiaomi για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.