Η Xiaomi πραγματοποίησε το μεγάλο καλοκαιρινό event στο οποίο ο CEO της εταιρείας μιλάει για την εξέλιξη των προϊόντων της. Επιπλέον, η εταιρεία λανσάρει πάντα προϊόντα. Φέτος, μεταξύ άλλων παρουσίασε το Xiaomi Smart Band 8 Pro, αυτό αποτελεί το πιο high-end αδερφάκι του απλού Band 8 που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο.

Αν και η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για την παγκόσμια κυκλοφορία των smartband, γνωστός Πολωνός λιανοπωλητής αποκάλυψε όσα θέλουμε να γνωρίζουμε, δηλαδή, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το απλό non-NFC fitness tracker θα κυκλοφορήσει 3 Οκτωβρίου και στην Πολωνία θα κοστίζει PLN 199 ή κάπου 45€ – να θυμίσουμε ότι στην Κίνα στοιχίζει CNY 239 ή περίπου 30€ (η NFC έκδοση κοστίζει στην Κίνα CNY 279 ή κάπου στα 35€).

Xiaomi Mi Smart Band 8 Date

Το Xiaomi Smart Band 8 έχει παρόμοιο design με τον προκάτοχο του, αλλά με μια βασική διαφορά. Διαθέτει 1.62 ιντσών AMOLED οθόνη με always on display, τους ίδιους αισθητήρες, και μπαταρία, ωστόσο αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι ο τρόπος σύνδεσης των λουριών ο οποίος μοιάζει περισσότερο με εκείνον του Apple Watch.

H Xiaomi έδειξε επίσης ορισμένες πολύ σημαντικές πρακτικές χρήσεις, όπως να φοριέται στο λαιμό, ακόμη και στο παπούτσι με ειδικό κλιπάκι. Ο χρήστης θα συναντήσει περισσότερα από 150 sports modes, ενώ εξοπλίζεται με λειτουργίες συνεχούς παρακολούθησης του καρδιακού παλμού, των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, όπως και παρακολούθηση των βημάτων, του ύπνου και των θερμίδων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.