Με κάθε παραγγελία από 60€ και πάνω με οποιαδήποτε κάρτα Visa, κερδίζεις απευθείας επιστροφή 10€ στην κάρτα, μας ενημερώνει ένας φίλος στο Lagonika. Αναλυτικά, όλοι μπορούν να κερδίσουν την επιστροφή των 10€ ξανά και ξανά με κάθε παραγγελία που κάνουν στο Shopflix, αρκεί η παραγγελία να ολοκληρώνεται με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Visa και να υπερβαίνει τα 60€ – συνολικό ποσό με μεταφορικά.

Η ημερομηνία έναρξης της προσφοράς του Shopflix και της Visa ήταν η Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 και λήγει την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59. Όροι και τα λοιπά, όπως αναφέρονται στο Shopflix.

  • Το ελάχιστο ποσό της αγοράς είναι εξήντα (60) ευρώ για κάθε παραγγελία (καλάθι αγορών), συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών εξόδων, ανεξαρτήτως των υποπαραγγελιών ή/και των ξεχωριστών αποστολών.
    • Τονίζεται ότι ελάχιστο ποσό των εξήντα (60) ευρώ αφορά σε ολόκληρο το καλάθι και το ποσό που θα προκύπτει στο τελικό στάδιο της παραγγελίας, μετά τυχόν απαλλαγή φόρου ή χρήσης Δωροκάρτας.
      • Για παράδειγμα, αν ένας πελάτης έχει δωροκάρτα 20€ και τη χρησιμοποιήσει για αγορά 70€ το καλάθι θα δείξει τελικό πληρωτέο ποσό 50€, άρα δεν δικαιούται την επιστροφή.
  • Προϋπόθεση για την πίστωση των δέκα (10) ευρώ είναι ο πελάτης να έχει διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα του ολόκληρο το ποσό της αγοράς του. Η πλατφόρμα εισπράττει ολόκληρο το ποσό της αγοράς και στη συνέχεια (άμεσα), εφόσον η αξία της αγοράς του υπερβαίνει τα 60 ευρώ, του επιστρέφει το ποσό των δέκα (10) ευρώ, πιστώνοντάς το στην κάρτα του.
  • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφής ή απόρριψης υποπαραγγελίας ή/και της συνολικής παραγγελίας) δεν εκτελεστεί η παραγγελία συνολικής αξίας άνω των εξήντα (60) ευρώ, παύουν να υφίστανται οι προϋποθέσεις χορήγησης της πίστωσης των δέκα (10) ευρώ.
    • Για παράδειγμα, σε περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει προβεί σε αγορά συνολικής αξίας 70€, η οποία αποτελείται από δύο υποπαραγγελίες, η πρώτη αξίας 55€ και η δεύτερη αξίας 15€ και ακυρώσει την υποπαραγγελία αξίας 15€, παύουν να υφίστανται οι προϋποθέσεις χορήγησης της πίστωσης των δέκα (10) ευρώ, με αποτέλεσμα να του επιστραφεί το ποσό των 5€ (15€ – 10€ της πίστωσης που του είχαν επιστραφεί).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.