Το SHOPFLIX.gr συνεχίζοντας τη ραγδαία αναπτυξιακή του πορεία και έχοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εδραιωθεί ως ένας από τους πρωτοπόρους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, επενδύει σε μία πρωτοποριακή πλατφόρμα με στόχο την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.
Μετά από δύο μόλις χρόνια ενεργού παρουσίας στην ελληνική αγορά, το SHOPFLIX.gr μελέτησε ενδελεχώς τη συμπεριφορά και τις αγοραστικές ανάγκες των πελατών και προχώρησε σε μια ζωτικής σημασίας αναβάθμιση.

Ανασχεδίασε εξολοκλήρου την πλατφόρμα του, προσθέτοντας στη φαρέτρα του marketplace μία από τις καλύτερες τεχνολογίες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Το ανανεωμένο SHOPFLIX.gr έγινε ακόμα πιο γρήγορο. Παράλληλα, διατηρώντας το χαρακτήρα του, επανασχεδιάστηκε, ώστε να γίνει ακόμα πιο φρέσκο και ξεκούραστο και κάθε χρήστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα ό,τι και αν αναζητά ανάμεσα σε 6,5 εκατομμύρια προϊόντα. Στον ανασχεδιασμό της πλατφόρμας, πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε, επίσης, η διευκόλυνση των πάνω από 1.600 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο SHOPFLIX, πουλώντας τα προϊόντα τους.

Warp Drive: Επιστήμονες είναι πιο κοντά σε ταξίδια με την ταχύτητα του φωτός

Συνοψίζοντας, τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας:
1. Τεχνολογική καινοτομία: Η νέα πλατφόρμα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες του κλάδου για να εξασφαλίσει μία αρτιότερη και αποδοτικότερη αγοραστική εμπειρία.
2. Ταχύτητα και απόδοση: Με την εφαρμογή προηγμένων τεχνικών βελτιστοποίησης, η πλατφόρμα προσφέρει αστραπιαίες φορτώσεις σελίδων και αναζητήσεων.
3. Ασφάλεια και σταθερότητα: Η ασφάλεια του χρήστη ήταν πάντα πρωταρχικής σημασίας για το SHOPFLIX. Με την υιοθέτηση των πιο αυστηρών μέτρων ασφαλείας, προσφέρει πάντα ισχυρή προστασία προσωπικών δεδομένων των συναλλαγών και των πελατών του.
4. Ανανεωμένο πελατοκεντρικό design: Ο νέος σχεδιασμός του website, προσφέρει μια φρέσκια και μοντέρνα αισθητική, ενώ διατηρεί την ευκολία πλοήγησης και την ευχρηστία που έχει αγαπήσει η πελατειακή βάση του SHOPFLIX, μέσω υπολογιστή και κινητής συσκευής.

Το SHOPFLIX, το έχει στη φύση του να κυνηγά διαρκώς την καινοτομία και την εξέλιξη, με σκοπό να γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια όλων των Ελλήνων. Η νέα του πλατφόρμα που είναι live εδώ και λίγες μέρες αντιπροσωπεύει ένα ορόσημο για την εταιρεία και αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας, τόσο για τα συνεργαζόμενα καταστήματα που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του, όσο και για τους πελάτες, γι’ αυτό και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα εργαλεία και λειτουργίες.

Σύσσωμη η ομάδα της εταιρείας που εργάστηκε σκληρά επί μήνες για τη νέα πλατφόρμα, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να πρωτοπορεί και προσκαλεί κάθε καταναλωτή να απολαύσει τη νέα εμπειρία SHOPFLIX.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.