Φήμες από την Κίνα κάνουν λόγο για σημαντική αναβάθμιση στα νέα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max, τα οποία λέγεται ότι θα υποστηρίζουν ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20W.

Οι τωρινές εκδόσεις Pro των iPhone 15 υποστηρίζουν μέχρι 27W μέγιστες ταχύτητες φόρτισης με κατάλληλο αντάπτορα USB-C και μπορούν να φορτίσουν μέχρι 15W με επίσημους φορτιστές MagSafe. Όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 φορτίζουν μέχρι 50% σε περίπου 30 λεπτά με αντάπτορα 20W ή μεγαλύτερο, το ίδιο με τις προηγούμενες σειρές iPhone 13 και iPhone 14.

Σύμφωνα με το ITHome, τα επερχόμενα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 16 θα αναβαθμιστούν με ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση 20W για να “ισορροπήσουν και να βελτιώσουν το πρόβλημα της αύξησης του χρόνου φόρτισης που προκαλείται από την αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας”. Αυτή η αλλαγή σχετίζεται με την φήμη ότι τα μοντέλα της σειράς iPhone 16, εκτός από το iPhone 16 Plus, θα διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τους προκατόχους τους.

Η φήμη για την αύξηση των watt στη φόρτιση είχε εμφανιστεί και πέρυσι, όταν αναφέρθηκε ότι η σειρά iPhone 16 θα υιοθετήσει τεχνολογία stacked battery, μαζί με την ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση 20W μέσω MagSafe. Οι stacked batteries μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Παρά το ότι δεν είναι σαφές γιατί η φήμη ξαναεμφανίζεται τώρα στην Ασία, με μόλις δύο μήνες να απομένουν μέχρι την αποκάλυψη των νέων συσκευών της Apple, ίσως να υπάρχει κάτι βάσιμο σε αυτές τις πληροφορίες. Τα iPhone 16 Pro / Max / Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.