Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν – η Huawei εργάζεται σε ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone, συσκευή γνωστή ως tri-fold που αντίστοιχη έχουμε δει από μόνο δύο εταιρείες. Χάρη στους γνωστούς tipster / leaker Digital Chat Station και Ice Universe, έχουμε νέες λεπτομέρειες για αυτή την καινοτόμα συσκευή.

Ο Digital Chat Station σε πρόσφατη ανάρτηση στο Weibo αποκάλυψε ότι το νέο smartphone της Huawei θα έχει ένα πρωτοποριακό σχέδιο “inner folding + outer folding” με διπλό μεντεσέ. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να διπλωθεί τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω. Η συνδυασμένη οθόνη αναμένεται να φτάνει τις 10 ίντσες και η διαχείριση των τσακίσεων φαίνεται να είναι εξαιρετική.

Η ανάρτηση αναφέρει επίσης ότι η tri-fold συσκευή της Huawei διαθέτει “τεχνολογίες αιχμής” και τονίζει την έλλειψη ανταγωνιστών, κάτι τολμηρό αν αναλογιστούμε την κυριαρχία της Samsung στην αγορά των αναδιπλούμενων και το γεγονός ότι έχει παρουσιάσει λειτουργικά πρωτότυπα τέτοιας συσκευής και οθόνης.

Ο Ice Universe, επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και αναφέρει ότι η Huawei θα είναι η πρώτη που θα λανσάρει τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Στοχεύοντας τη Samsung – καθώς τον τελευταίο καιρό έχει μία αντιπάθεια προς τη συγκεκριμένη εταιρεία – ο Ice Universe αναφέρει πως η τεχνολογία της “έχει μείνει πίσω” και ακόμα αγωνίζεται με τα βασικά design των foldable.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Samsung προσπαθεί να τελειοποιήσει τα bookstyle και clamshell αναδιπλούμενα της, πριν λανσάρει ευρέως κάποιο άλλο σχέδιο, όπως ένα tri-fold smartphone ή tablet.

“Ένα από τα προαπαιτούμενα για το τριπλό δίπλωμα είναι η λεπτότητα, που είναι το δυνατό σημείο της Huawei,” λέει ο Ice Universe και προσθέτει “Αυτό είναι και το αδύναμο σημείο της Samsung.” Κάτι που ισχύει, μέχρι τώρα, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παλεύει να μειώσει τον όγκο των foldable της.

Η Huawei εργάζεται εδώ και καιρό πάνω σε αυτή την τεχνολογία, με πατέντες από το 2021 και νέες το 2022 και 2023. Μια από αυτές τις πατέντες δείχνει ένα tri-fold smartphone με δύο μεντεσέδες και ευέλικτη οθόνη που διπλώνει προς τα έξω.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από ανεπίσημες πηγές και η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αυτές τις εξελίξεις. Παρ’ όλα αυτά, με βάση τις πατέντες και την αξιοπιστία των insiders, οι φήμες φαίνονται βάσιμες. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με το τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.