Το Galaxy Unpacked είναι προ των πυλών, καθώς θα λάβει χώρα στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι. Εκεί, εκτός από τα αναδιπλούμενα της εταιρίας θα δούμε και το Galaxy Ring, που είναι η πρώτη συσκευή της Samsung στην αγορά των έξυπνων δαχτυλιδιών. Όμως, μια πρόσφατη διαρροή μας αποκαλύπτει την τιμή του και μας κόβει τα φτερά, αφού φαίνεται πως θα είναι ακριβό.

Η γαλλική πύλη προσφορών Dealabs, με δεδομένα από τοπικούς λιανοπωλητές, αποκαλύπτει πως η επίσημη προτεινόμενη τιμή για το Samsung Galaxy Ring στη Γαλλία θα είναι στα €449.

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, θα έχουμε ένα έξυπνο δαχτυλίδι με τιμή που ξεπερνάει τα smartwatches, τα οποία προσφέρουν και μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Παράλληλα, ξεπερνάει την τιμή των €300-350 που ήθελαν οι προβλέψεις.

Galaxy Ring τιμή

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Galaxy Ring, το Oura Ring ξεκινά από $299 και φτάνει μέχρι τα $550, ανάλογα με το χρώμα, το στυλ και τα υλικά κατασκευής. Την ίδια στιγμή, η Oura απαιτεί συνδρομή $70 ετησίως για να έχει ο χρήστης πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την υγεία του.

Το Galaxy Ring τουλάχιστον, ελπίζουμε να μην έρθει με συνδρομή αν και η εταιρία φαίνεται πως το εξετάζει, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές. Ίσως την γλυτώσουμε για τον πρώτο χρόνο χρήσης του. Πάντως, η Samsung έχει υπαινιχθεί πως ορισμένες από τις λειτουργίες του Samsung Health και του Galaxy AI, ενδέχεται να προσφέρονται μέσω ενός μοντέλου συνδρομής.

Αξίζει ή όχι να πληρώνεις το YouTube Premium; Η σύντομα απάντηση είναι “Ναι”

Αν υπάρχει συνδρομή και με αρκετά υψηλότερη τιμή, το νέο δαχτυλίδι ίσως αποθαρρύνει αρκετούς από την αγορά του, πόσο μάλλον όταν είναι η πρώτη γενιά της συσκευής.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του Techmaniacs είναι πως το δαχτυλίδι δεν θα έρθει στη χώρα μας, τουλάχιστον άμεσα. Αυτό ίσως είναι αποτέλεσμα της ανεβασμένης τιμής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.