Το YouTube Premium δεν είναι απλά μια συνδρομή που παρέχει θέαση χωρίς διαφημίσεις. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και απολαυστική. Αν περνάς ώρες στο YouTube, ίσως αξίζει να επενδύσεις τα 8.49€. Θες να μάθεις το γιατί; Συνέχισε να διαβάζεις.

Πρώτα απ’ όλα, τοι προφανές, δεν θα ξαναδείς διαφημίσεις. Σκέψου το: αν παρακολουθείς δύο ώρες καθημερινά, γλιτώνεις τουλάχιστον τρεις ώρες διαφημίσεων το μήνα, χωρίς τις αναγκαστικές διαφημίσεις που βγάζει από μόνο του το YouTube.

Επιπλέον, με το YouTube Premium έχεις πρόσβαση στο Music Premium. Είναι σαν το Spotify, αλλά έρχεται πακέτο με τη συνδρομή σου. Έτσι, έχεις μουσική χωρίς διαφημίσεις και δυνατότητα offline ακρόασης, χωρίς να πληρώνεις ξεχωριστή συνδρομή.

Αν είσαι γονιός, το Premium είναι ευλογία. Τα παιδιά σου δεν θα βομβαρδίζονται με διαφημίσεις στα βίντεο τους. Αντί για τα διαφημιστικά των mobile games, θα βλέπουν μόνο τα αγαπημένα τους παιδικά. Άσε που δεν θα σε ζαλίζουν με το “θέλω εκείνο” και το “θέλω το άλλο”.

Και μην ξεχνάς τις offline λήψεις. Σε ταξίδια ή όταν δεν έχεις σήμα, μπορείς να βλέπεις τα βίντεο που έχεις κατεβάσει. Επιπλέον, με το Picture-in-Picture mode μπορείς να βλέπεις βίντεο ενώ χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές. Ιδανικό για multitasking, ειδικά αν έχεις κινητό με μεγάλη οθόνη.

Το YouTube Premium είναι αναντικατάστατο. Από τη στιγμή που δοκίμασα το trial δεν το διέκοψα ποτέ. Αν κολλάς στην τιμή, μπορείς να τη μειώσεις με το οικογενειακό πλάνο. Κοστίζει 12,99€ και είναι για έως 6 άτομα. Αν βρεις έναν φίλο που ενδιαφέρεται από τα 8,49€ πας στα 6,49€, και αν καταφέρεις να τη μοιράσεις στα έξι τότε πέφτεις στα 2,17€ τον μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Φυσικά και ΔΕΝ αξίζει να πληρώνεις!
  Μας έχουν ζαλίσει με τις συνδρομές….
  Πλήρωσε για αποθηκευτικό χώρο στο Google ,πλήρωσε για το vpn , πλήρωσε για το YouTube, πλήρωσε για το ίντερνετ πλήρωσε για το Σκρουτζ, πλήρωσε νετφλιξ ,πάρε Disney+….μας τα έχουν πρήξει!…..όλα αυτά είναι λεφτά φίλοι μου κάθε μήνα που δεν τα έχει ο καθένας!
  Από τη στιγμή που το YouTube και η κάθε είδους τέτοια υπηρεσία λανσαρίστηκαν ως free έτσι έπρεπε να μείνουν…..
  Αν όχι , τότε πρόβλημα τους….αυτοί καλά βγάζουν τα τρις τους…..και εμείς παίρνουμε….τα τρία μας!
  Και μην πει κάποιος ότι πληρώνουν τους δημιουργούς…..τουλάχιστον Ελλάδα όσοι έχουν κανάλια πολλοί ελάχιστοι είναι αυτοί που κερδίζουν ….και μάλιστα με πολλαπλάσια οφέλη για τις υπηρεσίες από το υλικό που προσφέρουν……ΔΕΝ τρώμε κουτοχορτο!

  Να ναι καλά όσοι προσπαθούν καθημερινά για να μπορεί ο καθένας να έχει το αυτονόητο δικαίωμα της ελευθερίας και να βλέπει κανονικά και ελεύθερα όσα δικαιούται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.