Το 2023 η Xiaomi έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα όσον αφορά το software. Η εταιρεία θα εγκατέλειπε το MIUI και θα το αντικαθιστούσε με το HyperOS, μια ριζικά ανανεωμένη έκδοση σε μια προσπάθεια να ενοποιήσει το οικοσύστημα συσκευών της. Σιγά σιγά όλο και περισσότερα smartphones ξεκινούσαν να λαμβάνουν το νέο update.

Ελλάδα: Εντοπίστηκε κύκλωμα φοροδιαφυγής με εμπόριο κινητών τηλεφώνων σε 2 καταστήματα

Η Xiaomi πρόσφατα έχει ξεκινήσει και τη διάθεση του HyperOS 1.5, μια ενημέρωση που φθάνει σε αρκετές συσκευές της εταιρείας, τη στιγμή που ετοιμάζεται για το HyperOS 2.0. Το νέο HyperOS 2.0 θα βασίζεται στο Android 15 και θα φέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος της Google.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις αν η συσκευή σου θα αναβαθμιστεί, υπάρχει ένα ανεπίσημο app στο Google Play που αναλύει τη συσκευή και υπόσχεται να σου πει αν αυτή θα αναβαθμιστεί. Για κάποιον περίεργο πάντως λόγο δεν μπορούσα να το βρω στο Play Store όταν το αναζητούσα αντίθετα ακολούθησα τον σύνδεσμο εδώ στο Google Play και το εγκατέστησα μέσω της desktop έκδοσης του Play Store στο κινητό μου, ένα Xiaomi Redmi A3. 

Σημείωση: Από τη στιγμή που πρόκειται για ανεπίσημη εφαρμογή μπορεί να περιλαμβάνει και λάθη και η συσκευή σου τελικά να αναβαθμιστεί ή όχι.

Taxisnet: Διαθέσιμη νέα έκδοση για άμεση πρόσβαση σε δηλώσεις εισοδήματος και εκκαθαριστικά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γνωρίζετε ότι προαπαιτούμενο για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και να καταστείτε συνδρομητής έναντι 28 € μιας υπηρεσίας
    … Ατυχής ; υπόδειξη εφαρμογής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.