Δύο φερόμενα ως μη ανθρώπινα πτώματα εξωγήινων, φαίνεται πως το καθένα ανήκει σε έναν μόνο σκελετό και δεν ήταν συναρμολογημένα, ισχυρίζονται γιατροί του Μεξικού. Οι γιατροί πραγματοποίησαν μια σειρά εργαστηριακών μελετών στα λείψανα, με τον Brian Cox, να υποστηρίζει ότι ήταν υπερβολικά ανθρωποειδή για να είναι γνήσια.

λείψανα εξωγήινων

Τα μουμιοποιημένα δείγματα εκτέθηκαν σε γυάλινες θήκες στο πλαίσιο επίσημων αποκαλυπτηρίων στο Κογκρέσο του Μεξικού την περασμένη εβδομάδα, σε μια ακρόαση που προκάλεσε ενθουσιασμό στους λάτρεις των UFO. Οι πολιτικοί ενημερώθηκαν ότι τα λείψανα βρέθηκαν σε πόλη του Περού και εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 1.000 ετών.

Στην εκδήλωση πρωτοστάτησε ο δημοσιογράφος και ερευνητής UFO Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους είναι άγνωστο και ότι τα δείγματα δεν αποτελούσαν μέρος της γήινης εξέλιξής μας. Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της εξελικτικής μας ιστορίας στη Γη, τόνισε χαρακτηριστικά μπροστά σε αξιωματούχους της μεξικανικής κυβέρνησης και εκπροσώπους των ΗΠΑ. Δεν είναι όντα που ανακτήθηκαν από συντριβή UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία και στη συνέχεια απολιθώθηκαν.

Ο καθηγητής Cox ζητά να σταλεί ένα δείγμα στην εταιρεία βιοτεχνολογίας 23andme για ανεξάρτητη επαλήθευση. Είναι πολύ απίθανο ένα ευφυές είδος που εξελίχθηκε σε έναν άλλο πλανήτη να μας μοιάζει, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Maussan ισχυρίζεται ότι έκανε μια εξωγήινη ανακάλυψη. Το 2015, ισχυρίστηκε ότι ένα μουμιοποιημένο σώμα που βρέθηκε κοντά στο Περού ήταν σώμα εξωγήινου, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τα λείψανα ενός ανθρώπινου παιδιού.

Ειδικοί που μελετούν το θέμα, ισχυρίζονται ότι συχνά τέτοιες ανακαλύψεις αποτελούν συναρμολογημένοι σκελετοί ζώων και ανθρώπων, ωστόσο τα συγκεκριμένα στις εικόνες, τουλάχιστον με βάση όσα ισχυρίζονται γιατροί του Μεξικό, δεν είναι συναρμολογημένοι σκελετοί, αλλά ένας ενιαίος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.