Η Honor λάνσαρε το καταπληκτικό foldable smartphone Magic V2 και μαζί του παρουσίασε το premium tablet MagicPad 13 και το νέο της smartwatch Magic Watch 4 με υποστήριξη eSIM και 10 ημέρες αυτονομία.

Honor Magic Watch 4 Launch

Το Magic Watch 4 είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι της εταιρείας που υποστηρίζει eSIM. Μάλιστα προσφέρει dual-standby, που στην ουσία επιτρέπει τη σύνδεση δύο διαφορετικών sim και την ταυτόχρονη χρήση τους.

Honor Magic Watch 4 Launch

Η οθόνη του Honor Magic Watch 4 είναι 1.75 ιντσών με AMOLED panel, 450 x 390 pixels ανάλυση, και 60Hz ρυθμό ανανέωσης. Σχεδιαστικά, το smartwatch μοιάζει με το Apple Watch Series 6 και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Σε επίπεδο αυτονομίας, το Magic Watch 4 μπορεί να φτάσει τις 10 ημέρες, αλλά με 24ωρη παρακολούθηση καιρού και χρήση eSIM αγγίζει και ίσως ξεπερνά τις 3 ημέρες. Για τη φόρτιση χρησιμοποιεί pogo pin και τη βάση που το συνοδεύει.

Honor Magic Watch 4 Launch

Κατά τα άλλα, το Honor Magic Watch 4 προσφέρει ότι ένας fitness tracker, καταγράφει 85 sports mode, 12 επαγγελματικά workouts, παρακολουθεί τον ύπνο, ενώ μπορεί να προβάλει ειδοποιήσεις για κολπική μαρμαρυγή ή υπνική άπνοια.

Το Magic Watch 4 κυκλοφορεί στην Κίνα – σε μαύρο, χρυσό, και μπλε – και περιμένουμε να το δούμε σε περισσότερες αγορές, σύντομα. Η τιμή του είναι στα CNY 999 ή κάπου στα 126€.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.