Οι Exynos έχουν χρησιμοποιηθεί σε smartphones της Samsung που κυμαίνονται από entry-level έως και premium flagship. Ωστόσο, πάντα βρίσκονταν απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Snapdragon της Qualcomm. Επιπλέον, δέχονται κριτική για τη διαφορά επιδόσεων σε συσκευές που έβγαιναν σε εκδόσεις με Exynos και Snapdragon. Φαίνεται όμως ότι η Samsung θέλει να αποδείξει την αξία των SoC της με τον Exynos 2400 στη σειρά Galaxy S24.

Ο γνωστός tipster RGcloudS μοιράστηκε διάφορες πληροφορίες στο Twitter. Στο leak του αναφέρει ότι ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός κολοσσός ερευνά ακόμη τις τελικές λεπτομέρειες διαμόρφωσης και συσκευασίας του Enynos 2400, αλλά επιβεβαιώνει ότι θα διαθέτει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις στις επιδόσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι βελτιώσεις θα το κάνουν ικανό να ανταγωνιστεί τον Snapdragon 8 Gen 3 που θα έχουν ορισμένες εκδόσεις των μοντέλων της σειράς Galaxy S24.

Επιπλέον, ο tipster λέει ότι ο Exynos 2400 θα διαθέτει διαμόρφωση CPU 10 πυρήνων ή επεξεργαστή Deca core. Αν και ο RGcloudS σημείωσε ότι δεν θα λειτουργούν ταυτόχρονα και οι δέκα πυρήνες και ο αριθμός των πυρήνων που χρησιμοποιούνται θα βελτιστοποιηθεί για διαφορετικές εργασίες. Οι αρχικές φήμες υπαινίχθηκαν ότι το SoC θα παράγεται με τη μέθοδο συσκευασίας Fo-WLP, η οποία συμβάλλει στο να γίνει λεπτότερο και πιο ενεργειακά αποδοτικό. Ωστόσο, ο tipster ισχυρίζεται ότι θα χρησιμοποιηθεί η υποδεέστερη διαδικασία I-Cube.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.