Οι χρήστες της σειράς Samsung Galaxy S22 έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την απόδοση της κύριας οπίσθιας κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ιδίως όταν καταγράφουν πινακίδες νέον ή άλλες πηγές φωτός.

Σε απάντηση αυτών των παραπόνων, η Samsung αναγνώρισε το ζήτημα τον Μάρτιο και διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού βρισκόταν στα σκαριά για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ωστόσο, η ανάπτυξη της ενημέρωσης καθυστέρησε και η κυκλοφορία είχε αναβληθεί. Τώρα, το fix αναμένεται να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού.

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη του fix ολοκληρώθηκε και θα το διαθέσει ως μέρος επερχόμενης ενημέρωσης. Εφόσον το update Ιουλίου του 2023 έχει ήδη κυκλοφορήσει για τα Galaxy S22, πιθανώς να το δούμε στο update του Αυγούστου.

Ένας χρήστης του Samsung Community Forum ρώτησε σχετικά με την ενημέρωση που αφορά το πρόβλημα της κύριας κάμερας των Galaxy S22 και ένας συντονιστής δήλωσε ότι το fix είναι έτοιμο, αλλά δεν ξέρουν ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εκτός από τα προβλήματα στις λήψεις που περιέχουν πινακίδες νέον, οι χρήστες ανέφεραν επίσης θόρυβο σε εικόνες που λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ιδίως όταν αποτυπώνεται ο ουρανός.

Ελπίζουμε ότι η Samsung καθυστέρησε τόσο πολύ να κυκλοφορήσει το επίμαχο fix γιατί ήθελε να το συνδυάσει με ένα ακόμα που διορθώνει το πρόβλημα του θορύβου στα Galaxy S22. Ωστόσο, αυτό θα το μάθουμε όταν κυκλοφορήσει το update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.