Γνωρίζεις ήδη ότι οι τιμές των high end smartphones αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.  Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της CIRP (Consumer Intelligence Research Partners), η μέση τιμή πώλησης των iPhone συσκευών φθάνει τα 988 δολάρια τον Μάρτιο του 2023. Ακριβώς πριν ένα χρόνο, η τιμή αυτή κινούνταν στα 888 δολάρια.

Πρόκειται για μια αύξηση της τάξεως των 100 δολαρίων χρόνο με το χρόνο. Ένας από τους λόγους της αύξησης αυτής είναι το γεγονός ότι το iPhone Mini αντικαταστάθηκε με το iPhone Plus. Ενώ το iPhone 13 Μini κόστιζε 699 δολάρια κατά το λανσάρισμα, το iPhone 14 Plus είναι πολύ πιο ακριβό, ξεκινώντας από τα 899 δολάρια. Επιπλέον, το Plus είναι σημαντικά πιο δημοφιλές από το Mini.

Φυσικά, η Apple έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να για να κάνει τους χρήστες να αγοράσουν τα ακριβότερα μοντέλα και αυτό φαίνεται από τη διαφορά των χαρακτηριστικών μεταξύ των απλών και των μεγαλύτερων.

Vodafone: Βεβαίωση αριθμού καρτοκινητού χωρίς να τρέχεις σε κατάστημα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.