Η Google είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί ισχυρούς αλγόριθμους για τη βελτίωση των καμερών στα Pixel, κάτι που κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες, όμως ο κολοσσός της αναζήτησης είναι αυτός που εκτοξεύει πραγματικά την απόδοση των καμερών μέσω αλγορίθμων. Ακολουθώντας την ίδια τακτική, οι μεγαλύτερη κατασκευαστές φτιάχνουν καλύτερους αλγόριθμους και βελτιώνουν τις εφαρμογές κάμερας των ROMs τους, μήπως και αποτρέψουν τη δημιουργία mod APK του GCam, της εφαρμογής κάμερας των Pixel, για τα τηλέφωνα τους. Η Samsung έχει βελτιώσει τρομερά τους αλγόριθμους της και την εφαρμογή κάμερας, αλλά λάνσαρε το Camera Assistant app που επιτρέπει τον πιο λεπτομερή έλεγχο της κάμερας στα Galaxy smartphones.

Η εφαρμογή έκανε ντεμπούτο με τα Galaxy S22, αλλά τώρα η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση σε περισσότερα smartphones. Προφανώς, το app είναι διαθέσιμο για τα Galaxy S23. Από εκεί και πέρα, οι κάτοχοι των Galaxy S20 series, Galaxy S21 series, Galaxy Z Flip 4, και Galaxy Z Fold 4, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Galaxy Store, αρκεί να έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους το One UI 5.1, διαφορετικά η αναζήτηση δεν θα επιστρέφει καν αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, η έκδοση της εφαρμογής είναι η 1.1.00.4 και προσθέτει απλά τη συμβατότητα με τα παραπάνω μοντέλα.

Ωστόσο, στην προηγούμενη έκδοση του Camera Assistant app η Samsung πρόσθεσε αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ρύθμισης του sharpness/softness στην εικόνα, ταχύτητας λήψης, χρονόμετρο πολλαπλών φωτογραφιών, αυτόματη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης όταν γίνεται εγγραφή βίντεο, και τη γρήγορη απόκριση με το πάτημα του κουμπιού για τη λήψη φωτογραφιών με το πάτημα αντί για την απελευθέρωση του κουμπιού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.