Η τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Samsung One UI interface, το One UI 5.1 σκοτώνει τη μπαταρία συσκευών στις οποίες έχει εγκατασταθεί. Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της Samsung Ιταλίας αναφέρει ότι θα έκανε rollback σε προηγούμενη έκδοση, καθώς το screen on time μειώθηκε από τις 7 ώρες στις 4 ώρες μετά την εγκατάσταση του One UI 5.1.

Στο Reddit ένας χρήστης με Galaxy S22+ με Exynos επεξεργαστή, επιβεβαιώνει και αυτός αντίστοιχο πρόβλημα πτώσης του SOT από τις 7 ώρες στις 4.5 ώρες. Και το ειρωνικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι η ενημέρωση έχει βελτιώσει σημαντικά την εξάντληση της μπαταρίας το βράδυ, καθώς μειώθηκε στο μόλις 1% από το 3%, πάλι σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών. Εκτός από το πρόβλημα με την πιο γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας, υπάρχουν αναφορές ότι το τηλέφωνο είναι σημαντικά πιο ζεστό.

Υπάρχουν και οι πιο ψύχραιμοι που επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό τις πρώτες ημέρες μετά την εγκατάσταση, με την μπαταρία να επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα μετά από μερικές ημέρες.

Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα με την μεγάλη κατανάλωση του Samsung Keyboard, το support τμήμα της Samsung επισημαίνει την εκκαθάριση της cache και των δεδομένων και την επανεκκίνηση της συσκευής.

samsung keyboard

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.