Η Google ανακοίνωσε επισήμως σήμερα κατά τη διάρκεια του Google I/0 2022 το Google Wallet, το οποίο θα αντικαταστήσει το παλιό Google Pay app το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο στη συσκευή σου. Ο στόχος της εταιρείας, μακροπρόθεσμα, να αντικαταστήσει το πορτοφόλι σου που έχεις στην τσέπη.

Σε αυτό, θα μπορείς να βάλεις, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, εισιτήρια, δωροκάρτες και άλλα συναφή, ακόμη και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μέχρι και εικονικά κλειδιά αυτοκινήτου καθώς και φοιτητικές ταυτότητες.

Στο μέλλον, θα μπορείς στο Google Wallet να βάλεις ταυτότητες και διπλώματα, αν και εξαρτάται από τη θέληση της κάθε χώρας για μια τέτοια κίνηση.

Η Google δείχνει τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Το Google Wallet θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 χώρες που το Google Pay είναι υποστηρίζεται ήδη, ενώ σε screenshot κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, υπάρχει και η Ελλάδα. Θα καταφθάσει στις συσκευές μας μέσω του Play Store το καλοκαίρι, ενώ έρχεται και στο Wear OS.

Ασφαλείς πληρωμές online με τις νέες εικονικές κάρτες του Google Chrome

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.