Πριν από λίγες ημέρες, μια πηγή από την κορεατική αλυσίδα τροφοδοσίας, την Lanzuk, τόνισε ότι η Samsung εργάζεται ώστε να κάνει τα Galaxies πραγματικά all screen εξαλείφοντας το bezel ακόμη περισσότερο σε σχέση με τη σειρά Galaxy S21. Εκείνη τη χρονική στιγμή ο tipster είχε ανακοινώσει ότι το αποκαλούμενο Border Reduction Structure (BRS) θα ενσωματωθεί από τη Samsung στο επερχόμενο Galaxy Tab S8 Ultra και στη συνέχεια στα τηλέφωνα.

galaxy s22

Και πλέον αποκαλύπτει πως ακριβώς θα είναι το design των Galaxy S22 εξωτερικά σε σχέση με τη σειρά S21. Αρχικά, το πίσω μέρος των συσκευών θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο. Παράλληλα, αν σκεφθείς ότι θα ενσωματώνουν το νέο μεγαλύτερο 50MP GN5 αισθητήρα, θα υπάρχουν μεγαλύτεροι αισθητήρες στο πίσω μέρος και θα είναι βασικά η μόνη ουσιαστική διαφορά.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές έρχονται μπροστά, όπου το bezel θα είναι μικρότερο, χωρίς να διαφοροποιούνται μεταξύ τους τα μοντέλα. Το νέο 19.3:9 aspect ratio αναφέρεται ξανά, τονίζοντας ότι το συνολικό κάθετο μήκος μειώνεται. Αυτά είναι τα ακριβή μεγέθη οθονών των S22 και S22+.

Galaxy S22: 6.1″ display, 7.6mm thickness, 3700mAh battery
Galaxy S22+: 6.5″ display, 7.6mm thickness, 4500mAh battery

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.