Το Huawei Watch 3 αποτελεί την φθηνότερη πρόταση της Huawei στη σειρά Huawei Watch 3 Series, ωστόσο είναι εξίσου εντυπωσιακό. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, σε τιμή χαμηλότερη από εκείνη του Pro μοντέλου. Το Huawei Watch 3 είναι εξίσου εκπληκτικό ως προς το design με το Pro μοντέλο, διαθέτει μια κυκλική οθόνη, αν και τα bezels είναι πιο λεπτά αυτή τη φορά. Αποτελείται από μέταλλο, ενώ στο πίσω μέρος έχει εφαρμοστεί και κεραμικό υλικό.

Εξοπλίζεται με το Harmony OS, το οποίο βρίσκεται σε αρχικά στάδια ακόμη η δουλειά που όμως έχει γίνει είναι εξαιρετική και ιδιαίτερα προσεγμένη. Μόλις το ανοίξαμε, μας οδήγησε να κατεβάσουμε ενημέρωση 1.4GB σε μέγεθος. Το UI του μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπάρχουν περισσότερα από 100 workout mode επομένως αποτελεί τον ιδανικότερο σύντροφο για τους πιο αθλητικούς τύπους.  Από θέμα της μπαταρίας, η Huawei προωθεί εμπορικά τις 3 με 4 ημέρες με κανονική χρήση, ενώ μπορείς χρησιμοποιώντας ένα special mode να φθάσεις τις δυο εβδομάδες σε διάρκεια.

Το Huawei Watch 3 αποτελεί σαφή βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες προτάσεις της εταιρείας. Το Harmony OS, αν και σε πρώιμα στάδια, μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα το δούμε στα 400 ευρώ στην Ελλάδα και σίγουρα θα έρθει με κάποιο δωράκι όπως μας ενημερώνει η εταιρεία..

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.