Τα τελευταία smartwatches της Huawei – τα Huawei Watch 3 και 3 Pro – λαμβάνουν μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού με αριθμό έκδοσης 2.0.0.188 HarmonyOS και 239MB μέγεθος.

Η νέα έκδοση φέρνει μερικές υπέροχες προσθήκες χαρακτηριστικών. Πλέον είναι δυνατή η απάντηση SMS από το ίδιο το ρολόι. Επίσης έχουμε την προσθήκη υποστήριξης για την αναπαραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας format μουσικής από τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, έχει βελτιωθεί η λειτουργία αφύπνισης.

Τα Huawei Watch 3 και 3 Pro αποκτούν επίσης μια νέα δυνατότητα ανίχνευσης πλυσίματος χεριών που μπορεί να σας βοηθήσει να πλύνετε τα χέρια σας πιο αποτελεσματικά, με βάση τις επιστημονικές έρευνες.

Τέλος, μία μικρή αλλά σημαντική προσθήκη, μετά το update μπορείτε να δοκιμάζετε watch faces για 5 λεπτά, πριν τα αγοράσετε. Πολύ απλά λοιπόν εφαρμόζετε το watch face, το δοκιμάζετε για λίγο, αν σας κάνει το πληρώνετε, αν όχι το βγάζετε.

Η νέα ενημέρωση προς το παρόν είναι διαθέσιμη στην Κίνα, αλλά αναμένεται σύντομα σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.