Την εποχή που διανύουμε, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η παρακολούθηση της φυσικής μας κατάστασης, που λόγω της μεγάλης περιόδου αδράνειας που περάσαμε, δεν είναι και στα καλύτερά της. Τώρα που μπορούμε να γυμναστούμε καλύτερα και σε περισσότερες τοποθεσίες, θα πρέπει να είμαστε εξοπλισμένοι σωστά.

Όμως ένα από activity tracker δεν θα καλύψει τις ανάγκες μας σε πολυτέλεια, ποιότητα και έξτρα λειτουργίες. Κάπου εδώ έρχεται η HUAWEI να προσφέρει μια νέα λύση με τη σειρά Watch 3, που θα καλύψει τόσο τις ανάγκες μας σε επίπεδο παρακολούθησης της υγείας μας, όσο και στην υπόλοιπη καθημερινότητά μας. Μάλιστα μαζί με το Watch 3 Pro θα πάρουμε δώρο και τα εκπληκτικά HUAWEI Freebuds Pro, ενώ το Watch 3 έρχεται με δώρο τα Freebuds 4i για τις παραγγελίες μέχρι 20 Ιουλίου.

Huawei Watch 3 Series

Ας δούμε όμως πως μπορούν να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας. Από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας το πρωί, μπορούμε να δούμε την ποιότητα του ύπνου μας για το προηγούμενο βράδυ, μαζί με συμβουλές για να πάμε τον ύπνο μας ένα βήμα παραπέρα, για την μέγιστη ξεκούραση. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουμε κατά πολύ την ενέργεια που θα έχουμε μέσα στην ημέρα και θα είμαστε πανέτοιμη για κάθε περίσταση.

Αφού ξεκινήσουμε την εργασία μας, θα μπορούμε να μετρήσουμε τα επίπεδα στρες την ώρα της δουλειάς και αν δούμε πως έχουμε αγχωθεί αρκετά, το ρολόι θα μας υποδεικνύει ασκήσεις αναπνοής για να ρίξουμε τους παλμούς μας και το στρες μας μέσα σε λίγα λεπτά. Έχοντας δοκιμάσει την εν λόγω λειτουργία, μπορώ να πω με σιγουριά πως δουλεύει εντυπωσιακά καλά.

Huawei Watch 3 Series

Στους χώρους εργασίας δεν έχουμε το κινητό μας πάντα μαζί μας, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού τα Watch 3 Series, έρχονται με υποστήριξη σε eSIM, ώστε να μην χάνουμε την επικοινωνία μας ακόμα και όταν δεν έχουμε μαζί μας το κινητό μας. Την ίδια στιγμή μας δίνει σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε να συγχρονίζεται το πρόγραμμά μας στο ρολόι.

Δεν είναι όμως όλα δουλειά, θα πρέπει να μείνουμε και fit, για να παραμένουμε υγιείς. Έτσι το Watch 3 και το Watch 3 Pro έρχονται εξοπλισμένα με όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για να παρακολουθούμε την άσκησή μας, όποια και αν είναι αυτή. Με πάνω από 100 τύπους εκγύμνασης, θα έχετε δεδομένα είτε απλά τρέχετε, είτε κάνετε skydiving. Συγκεκριμένα έχουμε αισθητήρα καρδιακών παλμών για να ξέρουμε πότε κάνουμε καύσεις και πόσο έντονα δουλεύει η καρδιά μας. Το παρόν δίνει και ο αισθητήρα παρακολούθησης κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα μας. Ο τελευταίος είναι ίσως και ο πιο χρήσιμος αισθητήρας στα χρόνια του Covid.

Μιας και καλοκαίριασε και οι δραστηριότητές μας είναι κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, τα νέα Watch 3 Series, παρακολουθούν και την θερμοκρασία του δέρματός μας, για να μπορούμε να προσέχουμε περισσότερο όταν είμαστε σε τοποθεσίες με πολλή ζέστη.

Huawei Watch 3 Series

Φυσικά το ρολόι έρχεται με κεραία GPS, ώστε να χαρτογραφούμε τις διαδρομές μας, αλλά και για να μας προσφέρει μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία, τόσο για εμάς όσο και για τους μεγαλύτερους χρήστες του. Τα HUAWEI Watch 3 Series, διαθέτουν και λειτουργία εκπομπής σήματος έκτακτης ανάγκης (SOS). Η λειτουργία SOS είναι αυτόματη και λειτουργεί ανιχνεύοντας όταν το άτομο πέφτει κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί.

Ένα ρολόι όμως πρέπει αν είναι και κόσμημα, ανεξαρτήτως φύλου. Έτσι το Watch 3 Pro έρχεται σε έναν πανέμορφο σχεδιασμό από τιτάνιο, για το πλαίσιο, ζαφείρι για την οθόνη και κεραμικό για την πλάτη, που ανεβάζουν την ποιότητα και την πολυτέλεια στο μέγιστο. Έτσι θα καλύψει τις ανάγκες μας τόσο σε καταστάσεις εκγύμνασης και καθημερινής εργασίας, όσο και την ανάγκη για άψογο στυλ κατά τις εξόδους μας.

Αν όλα αυτά σας κάνουν να πιστεύετε πως θα έχουμε πρόβλημα με την αυτονομία, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με το Wi-Fi και το Bluetooth ανοιχτό και με σχετικά βαριά καθημερινή χρήση, θα δούμε γύρω στις 5 μέρες αυτονομίας για το Watch 3 Pro και 3 ημέρες για το Watch 3. Όμως αν ενεργοποιήσουμε το Ultra Power Saving Mode, η αυτονομία εκτοξεύεται, με το Watch 3 Pro να φτάνει τις 21 ημέρες και το Watch 3 τις 14 ημέρες.

Η σειρά HUAWEI Watch 3 ήρθε για να μείνει και να κάνει την αρχή του Harmony OS στα smartwatches. Η αρχή δε θα μπορούσε ένα είναι καλύτερη, αφού και τα δυο ρολόγια της σειράς είναι πραγματικά εκπληκτικά και έτοιμα να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.