Σε μια εποχή που οι ρυθμοί είναι ξέφρενοι και η καθημερινότητα όχι τόσο εύκολη, θα πρέπει να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή στον εαυτό μας. Η παρακολούθηση της υγείας μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Όμως δεν αρκεί μόνο η παρακολούθηση, αλλά θα χρειαστούμε και τα εργαλεία για να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη, ώστε να μειώσουμε το στρες της ημέρας αλλά και να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση.

Η Huawei με την μεγάλη πλέον παράδοση που έχει στα wearables, έρχεται με μια νέα πρόταση, που συνδυάζει όλα τα εργαλεία για την παρακολούθηση της υγείας μας, την εκγύμνασή μας, αλλά και αρκετών νέων δυνατοτήτων που θα μας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την έλευση του Harmony OS, τα νέα smartwatches της εταιρίας έγιναν ακόμα πιο smart!

Τα Huawei Watch 3 Series, έρχονται με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον, που είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, ενώ το νέο λειτουργικό επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών από το App Gallery που είναι εγκατεστημένο στο ίδιο το ρολόι. Όμως το νέο λειτουργικό προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις της φυσικής μας κατάστασης, ενώ φέρνει και νέες μετρήσεις για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του εαυτού μας.

Έτσι θα βρούμε λειτουργίες όπως τη μέτρηση των καρδιακών μας παλμών, την περιεκτικότητα οξυγόνου στο αίμα, του ύπνου μας μέσω της τεχνολογίας TrueSleep 2.0, αλλά και τη θερμοκρασία του δέρματός μας, αλλά και τα επίπεδα του στρες μας, με συμβουλές για το πως να βελτιώσουμε την υγεία μας.

Η Huawei μας ενημερώνει ότι το λειτουργικό τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα, θα πάρει πολλές ενημερώσεις και θα το βλέπεις κάθε μέρα να βελτιώνεται και να μπαίνουν νέες λειτουργίες που δεν έχουμε δει σε άλλα ρολόγια! Αυτό είναι που το διαφοροποιεί και από τον ανταγωνισμό και το κάνει premium.

Τα Huawei Watch 3 Pro και Watch 3 θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και έρχονται για να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη, με κορυφαίες επιδόσεις και πολλά καλούδια! Μείνετε συντονισμένοι…α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.