Το Xiaomi Mi 11 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 28 Δεκεμβρίου και μόλις πριν από λίγες ώρες είχαμε αναφερθεί στα επίσημα press renders της εν λόγω συσκευής. Μια νέα φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει να συγκρίνει τη συσκευασία μεταξύ του Xiaomi Mi 11 και του iPhone 12, υπονοώντας σαφώς ότι μάλλον και το Xiaomi Mi 11 δεν θα διαθέτει φορτιστή στο κουτί.

Xiaomi Mi 11 συσκευασία

Όπως όλοι βλέπουμε είναι η νέα τάση, οι συσκευές να μην έρχονται με φορτιστές. Η Apple το έκανε πρώτη, τονίζοντας ότι θέλει χαρακτηριστικά να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αν και είναι πρόθυμη να σου πουλήσει έναν, ενώ όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει η Samsung και πλέον και η Xiaomi προβαίνει σε μια ανάλογη κίνηση. Μόλις εχθές μάθαμε, η Samsung ξεκίνησε να αφαιρεί φωτογραφίες από τα social media στις οποίες έκραζε την Apple για την κίνηση αυτή.

Η Xiaomi ανεβαίνει επίπεδο με την επόμενη οικογένεια συσκευών. Θα αποτελεί το πρώτο smartphone που θα καταφθάσει με τον Snapdragon 888, ενώ η κάμερα θα είναι σημαντικά βελτιωμένη με την computational φωτογραφία να κάνει τα μαγικά της. Σύμφωνα με τον Lei Jun, η Xiaomi έχει ξοδέψει σημαντικά ποσά πάνω στην οθόνη. Τονίζει ότι θα είναι η πιο κορυφαία οθόνη που έχει δημιουργηθεί ποτέ για τα Mi phones και μάλιστα θα είναι και η πιο ακριβή της βιομηχανίας.

Xiaomi Mi 11 συσκευασία

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.