Η Xiaomi αναμένεται να είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα λανσάρει επίσημα ένα Snapdragon 888 smartphomne. Η εταιρεία άρχισε να μας προετοιμάζει για την άφιξη των νέων συσκευών, αναφερόμενη στις Wi-Fi 6 δυνατότητες και στην υποστήριξη LPDDR5 RAM. Το πιο αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι η Xiaomi μοιράστηκε ένα night mode video sample στο Weibo.

Το video δείχνει μια σκηνή σε (μάλλον) απόλυτο σκοτάδι, όπου η ενεργοποίηση του night mode φέρνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία χρησιμοποίησε κάποιο studio trick εδώ, αλλά αν πρόκειται για ένα πραγματικό video, τότε βλέπουμε ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα του night mode που μέχρι τώρα είχαμε στις φωτογραφίες, να έρχονται και στο video.

Λέγεται ότι θα διαφέρει από τα περισσότερα low light video modes που έχουμε δει μέχρι σήμερα, όπως στη σειρά Galaxy S20 και iPhone 12. Τόσο η Apple όσο και η Samsung προσφέρουν βελτιωμένο low light, αν και αυτό περιορίζεται κυρίως στα timelapses. Επίσης, έχουμε δει εταιρείες σαν την Huawei να χρησιμοποιούν pixel binned  ultra wide sensors για καλύτερο low light video.

Η Xiaomi επίσης, ίσως προσφέρει και καλύτερες night time snaps, με ένα poster που έχει δημοσιεύσει να τονίζει την χρήση της computational φωτογραφίας. Βέβαια, η computational φωτογραφία χρησιμοποιείται από όλα τα μεγάλα brands σήμερα. Ωστόσο το αξιοσημείωτο είναι η χρήση του έναστρου ουρανού στο poster κάτι που δείχνει την άφιξη ενός astrophotography mode στο Mi 11.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.