Σήμερα, η Honor προέβη στην επίσημη ανακοίνωση των Watch GS Pro και Watch ES smartwatches. Το GS Pro είναι το πρώτο rugged smartwatch του brand για περιπετειώδεις τύπους, ενώ το Watch Es αποτελεί έναν προσωπικό fitness προπονητή στον καρπό σου.

Honor Watch GS Pro

Πιο συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με μια κυκλική οθόνη των 1.39 ιντσών AMOLED με 454×454 pixel resolution. Διαθέτει bezel από ανοξείδωτο χάλυβα και συνολικά 14 MIL-STD-810G πιστοποιήσεις. Έχει σαν σκοπό να αποτελέσει τον τέλειο σύντροφο κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών σας, υποστηρίζει περισσότερα από 100 workouts modes, συμπεριλαμβανομένου του κολύμπι με ενεργή παρακολούθηση καρδιακού παλμού. Υπάρχει ενσωματωμένος μετρητής οξυγόνου στο αίμα και φυσικά sleep tracking. Στο εσωτερικό του θα βρεις τον Kirin A1 που υπάρχει και στο Huawei Watch GT2 και στα freebuds 3. Η Honor διαφημίζει ως και 25 ημέρες διάρκεια μπαταρίας στο low power mode, ενώ με το GPS ενεργοποιημένο θα σου προσφέρει 48 ώρες. Η επίσημη τιμή λιανικής πώλησης είναι τα 250 ευρώ και οι προπαραγγελίες ξεκινούν από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Honor Watch ES

Το Honor Watch ES είναι ένα πιο απλό smartwatch με AMOLED οθόνη και ανάλυση  456×280 pixel. Προσφέρει always on λειτουργικότητα, παραμετροποιήσιμα widgets και watch faces. Υπάρχει μετρητής καρδιακού παλμού και μετρητής επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Η αυτονομία αγγίζει τις 10 ημέρες και μάλιστα, η μπαταρία μπορεί να φορτίσει γρήγορα στο 70% σε μόλις 30 λεπτά. Η επίσημη τιμή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ στην Ευρώπη και οι προπαραγγελίες ξεκινούν από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.