Για όσους δεν έχουν λάβει γνώση, αυτές τις ημέρες τρέχει η IFA και αρκετές εταιρείες ανακοινώνουν πραγματάκια. Εμείς σας μεταφέρουμε τα πιο σημαντικά νέα, και σε αυτό το άρθρο θα δούμε το Honor MagicBook Pro.

Το Honor MagicBook Pro είναι η εναλλακτική πρόταση της εταιρείας στο Intel-powered μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία τον Μάιο. Αντί για τον 10th Gen Intel επεξεργαστή διαθέτει τον AMD Ryzen 5 4600H, ένα εξαπύρηνο chip με 12 thread CPU χρονισμένη στα 3.0GHz – πιάνει τα 4.0GHz με boost – και 6 πύρηνη GPU που τρέχει στα 1.5GHz.

Πριν περάσουμε στα λιγότερο σημαντικά, να αναφέρουμε ότι το MagicBook Pro έχει 16GB dual channel DDR4 μνήμη RAM και 512GB NVMe SSD. Όσοι αναζητούν ανεξάρτητη κάρτα γραφικών τζάμπα ψάχνουν, το laptop χρησιμοποιεί τη Vega του Ryzen.

honor magicbook pro ryzen

Η οθόνη του Honor MagicBook Pro είναι 16,1 ίντσες με 4,9 χιλιοστά bezels και 90% αναλογία οθόνης προς σώμα. Έχει ανάλυση 1.920×1080 pixels, 100% sRGB, και 1.000:1 αναλογία αντίθεσης.

Το MagicBook Pro έχει dual heat pipe cooling system που φτάνει τα 45W TDP, ζυγίζει 1,7 κιλά, και διαθέτει 56Wh μπαταρία που προσφέρει 11 ώρες video playback και αναπλήρωση 50% σε μισή ώρα με τον 65W USB type-C φορτιστή που δίνει η εταιρεία.

Από θύρες το Honor MagicBook Pro έχει HDMI 2.0, USB type-C, USB type-A 3.2 Gen 1, και κλασική θύρα ήχου 3.5mm. Επίσης, έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και κρυφή pop-up κάμερα στο backlit πληκτρολόγιο.

Το MagicBook Pro θα είναι διαθέσιμο από 7 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία και από 8 Σεπτεμβρίου σε Γαλλία και Αγγλία, με τιμή 900€. Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα παιχτεί με τις υπόλοιπες αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.