Την προηγούμενη εβδομάδα, η Samsung διέθεσε πλήθος νέων προϊόντων. Εκτός όμως από τις νέες ανακοινώσεις hardware, το event περιελάμβανε και ορισμένες ανακοινώσεις από την Microsoft. Η Microsoft και η Samsung συνεργάστηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία συνεργασίας Galaxy συσκευών και Windows 10 Pcs. Και το video που ακολουθεί, περιγράφει πως το Note 20 προσφέρει ακριβώς αυτό το πράγμα.

Τα νέα features που ανακοινώθηκαν από την Microsoft:

  • Στη Samsung Note 20 συσκευή σου, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση και να αλληλεπιδράσεις με τα αγαπημένα σου mobile apps απευθείας από το Windows 10 PC σου μέσω του Your Phone app
  • Τα Notes του Samsung Notes αυτόματα συγχρονίζονται με το OneNote feed στο outlook για web ή στο OneNote σαν εικόνα.
  • Θα μπορείς να συγχρονίσεις Samsung Reminders από το Note 20 στο Windows 10 PC στα Microsoft To Do, Outlook και Microsoft Teams
  • Το outlook θα είναι το native email app στο Galaxy Watch 3
  • Ξεκινώντας από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα μπορείς να κατεβάσεις το  Xbox Game Pass από το Samsung Galaxy Store, δίνοντάς σου την ελευθερία πρόσβασης σε expansion packs, περιεχόμενο να κατεβάσεις και πολλά περισσότερα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.