Σήμερα αναμένεται η OnePlus να δημοσιεύσει το δεύτερο επεισόδιο του πώς ανέπτυξε το OnePlus Nord. Στο ενδιάμεσο διάστημα δημοσιεύει διάφορα teasers και διαφημιστικά spots. Σε ένα από αυτά η εταιρεία αποκάλυψε ότι το επερχόμενο οικονομικό smartphone θα έχει σύστημα καμερών με OIS.

Ο γνωστός leaker Ishan Agarwal αναδημοσίευσε το post σχολιάζοντας το αναλυτικά. Στο tweet που έκανε, απάντησε ο co-founder της εταιρείας, Carl Pei λέγοντας “Flagship camera incoming”, που πολύ απλά σημαίνει ότι το OnePlus Nord θα έχει flagship κάμερες.

Επιπλέον, η εταιρεία δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από το retail box του smartphone, που αναφέρουν κάποια πράγματα για το OnePlus Nord. Το τηλέφωνο βασίζεται στον πυρήνα της εταιρείας, έχει στιλάτο νέο design, και είναι εντυπωσιακά ισχυρό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.