Η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει την κυκλοφορία δύο νέων tablets, του Huawei MatePad και του MatePad T. Το πρώτο εκ των δύο, εμφανίστηκε σε διαφημιστικό banner ενός καταστήματος στην Κίνα και η φωτογραφία αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για το tablet.

Το Huawei MatePad θα έχει 10,4 ιντσών οθόνη χωρίς notch με 2K ανάλυση. Στο πίσω μέρος βλέπουμε διπλή κάμερα και LED flash. Ο κύριος φακός λέγεται ότι θα είναι 8MP και ενδέχεται το tablet να έχει και μία 8MP selfie κάμερα.

Επιπλέον, η φωτογραφία αποκαλύπτει ότι το Huawei MatePad θα διαθέτει τον Kirin 810 και εγκατεστημένο κάποιο εκπαιδευτικό app μάλλον για παιδιά. Κατά τα άλλα, το tablet έχει USB type-C, υποστηρίζει M-Pen stylus το οποίο λογικά θα περιέχεται στο κουτί, και θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο χρώματα, Λευκό και Γκρι.

Τέλος, σύμφωνα με φήμες, το Huawei MatePad θα έχει 7,250mAh μπαταρία και θα τρέχει EMUI 10.1. Επίσης, αναμένεται να κυκλοφορήσουν LTE και Wi-Fi εκδόσεις, με 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.