Η σειρά OnePlus 8 θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, ενώ για αύριο 3 Μαρτίου, η OnePlus μας έχει μια πολύ special εκδήλωση στην οποία θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση ενός νέου προϊόντος, αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν θα είναι ένα OnePlus 8 ή μια συσκευή που να προορίζεται για τη λιανική αγορά.

Σήμερα, δημοσιεύονται στο διαδίκτυο ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν το OnePlus 8 Pro σε όλο του το μεγαλείο. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι φωτογραφίες προσφέρουν και ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία, το OnePlus 8 Pro θα καταφθάσει με τον Snapdragon 865, θα διαθέτει 12GB RAM και 256GB χώρο. Οι φωτογραφίες, προέρχονται από το story ενός χρήστη του Snapchat και αποκαλύπτουν το μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής. Στην οθόνη βλέπουμε οπή για τη selfie στη πάνω αριστερή γωνία, ενώ τα bezels φαίνονται αρκετά μικρά.

Το OnePlus 8 Pro αναμένεται να διαθέτει έναν 64MP κύριο αισθητήρα, ο οποίος θα συνοδεύεται από έναν των 20MP και έναν των 12MP. Η οθόνη θα είναι των 6.65 ιντσών AMOLED με 120Hz refresh rate.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.