Οι άνθρωποι επιλέγουν προϊόντα της Apple για πολλούς λόγους, για την ασφάλεια, για τις επιδόσεις κ.α. Αλλά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος της Apple δεν είναι μόνο πόσο γρήγορες συσκευές έχει ή πόσο εύκολες είναι αυτές στη χρήση τους. Είναι ο τρόπος με τον οποίο κάθε συσκευή συνεργάζεται άψογα με τις άλλες του οικοσύστηματος.

Αν χρειάζεσαι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ας δούμε το clip που δημοσιεύεται στο Reddit. Μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ την επόμενη φορά σε κάποιο κατάστημα. Η Apple κάνει εξαιρετικά εύκολη την διαδικασία σύνδεσης των AirPods σε ένα iPhone. Υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα:

  • Αν φοράς ένα Apple Watch, μπορείς να ξεκλειδώσεις το MacBook Pro σου αυτόματα
  • Θέλεις να ψάξεις κάτι στην Apple TV; Αν το iPhone σου είναι κοντά, μπορείς με τη χρήση του πληκτρολογίου να το κάνεις.
  • Φυσικά, υπάρχει το AirDrop. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό βέβαια, αλλά αποτελεί μια πολύ καλή λύση μεταφοράς αρχείων μεταξύ συσκευών.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, συνοψίζονται στη δημοφιλή φιλοσοφία it just works του Steve Jobs. Σε σύγκριση με το οικοσύστημα του Android και των Windows laptops, κάτι τέτοιο φαντάζει λογικό. H Apple κάνει το hardware, κάνει το software και δημιουργεί τα features που θα τρέχουν στο software.

Just like magic. from iphone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.