Η Samsung έχει ένα μικρό μειονέκτημα όσον αφορά τα navigation gestures, καθώς το πλάι των curved OLED οθονών επιτελεί άλλους σκοπούς, επομένως η διενέργεια gestures από εκείνο το σημείο, είναι εκτός συζήτησης προς το παρόν. Έχει ήδη pull-down και swipe-up gestures σε μια άδεια περιοχή της οθόνης για να φέρεις το notification shade ή να ανοίξεις το συρτάρι εφαρμογών, επομένως, η μόνη πλευρά που μένει είναι αυτή στο κάτω μέρος.

Αυτό ακριβώς είναι που κάνει το One UI, η επιλογή gesture navigation αντικαθιστά τα πλήκτρα στο κάτω μέρος με τρία pills για το home, back και recent button, ή μπορείς να τα κρύψεις εντελώς. Εκτός ότι σε απαλλάσσουν από τα πλήκτρα στο κάτω μέρος, αυτά τα gestures δεν προσφέρουν είναι η αλήθεια περισσότερη εργονομία,. Το Samsung Good Lock project σου επιτρέπει όμως να κάνεις sideload features και επιλογές στο interface και με την τελευταία αναβάθμιση που έκανε διαθέσιμη η Samsung, σου επιτρέπει να εμπλουτίσεις το σύστημα των gestures του Galaxy S10 και Galaxy S9.

Ο λόγος για την εφαρμογή One Hand Operation +, η οποία μπορεί να θέσει side swiping gestures για να κάνεις πολλά πράγματα. Δες μερικά χαρακτηριστικά screenshots:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.