Νωρίτερα φέτος, η Google είχε διαθέσει το Android Oreo Go Edition σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει προβλήματα επιδόσεων στην οικονομική σειρά Android συσκευών. Αν και οπτικά, οι διαφορές ήταν ελάχιστες, το Android Go edition συνήθως καταλαμβάνει μικρά ποσά αποθηκευτικού χώρου και τώρα, λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του Android 9 Pie, η εταιρεία διαθέτει και την Go Edition.

Ο λόγος, για το Android 9 Pie (Go Edition) όπως είναι η επίσημη ονομασία του, η οποία καταλαμβάνει λιγότερο χώρο σε σχέση με προηγούμενα releases και πιο συγκεκριμένα 500MB. Έτσι, σε μια συσκευή με 8GB αποθηκευτικό χώρο, τα 5.5GB μένουν διαθέσιμα να τα αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Η κανονική έκδοση του Android 9 Pie, θα άφηνε μόλις 2.5GB χώρου. Επιπλέον, η Google αναφέρει ότι το νέο λειτουργικό θα παρέχει και πιο γρήγορους χρόνους εκκίνησης.

Χρησιμοποιεί της Go εκδόσεις των Android εφαρμογών. Η εταιρεία απέφυγε να αναφέρει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, τόνισε όμως ότι θα καταφθάσει αυτό το Φθινόπωρο. Τέλος, ενώ υπάρχουν περίπου 200Android Go συσκευές στην αγορά, η Google επισημαίνει ότι πάνω από 100 κατασκευαστές θα το λάβουν, επομένως θα διαθέσουν και νέες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.