Με το που τελείωσα το άρθρο για το Meizu 16 και τις φήμες γύρω από αυτό, βγήκε μια νέα διαρροή που μας δείχνει φωτογραφίες της συσκευής. Η διαρροή κυκλοφόρησε στο Weibo και δείχνει την συσκευή με τεράστια οθόνης που έχει στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ δεν έχει πλήκτρα στην πρόσοψη. Έχουμε μικρά bezels στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής, όμως δεν έχουμε καθόλου notch, όπως ακριβώς το προτιμούν οι περισσότεροι.

Σύμφωνα με τις εικόνες, η βασική διπλή κάμερα της συσκευής θα έχει κάθετη διάταξη, στην μέση του πίσω μέρους της συσκευής, όπως είχαμε δει σε προηγούμενες φήμες.

Στην φωτογραφία δεν βλέπουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε είτε βρίσκεται στα πλαϊνά της συσκευής ή κάτω από την οθόνη, όπως υποδείκνυαν οι μέχρι τώρα διαρροές.

Το Meizu 16 έρχεται αναμένεται να έρθει σε τουλάχιστον δύο εκδόσεις, μία με Snapdragon 845 και μία με Snapdragon 710. Η πιο δυνατή έκδοση της συσκευής φημολογείται πως θα έρθει με vapor chamber ψύξη, για τον Snapdragon 845 και πιθανότατα να έχει μεγαλύτερο μέγεθος, ώστε να χωρέσει.

Δείτε στο άρθρο παρακάτω τις υπόλοιπες διαρροές και φήμες για το Meizu 16.

Το Meizu 16 θα έρθει με Snapdragon 845 και τιμή κάτω από τα €535

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.