Αιώνιοι αντίπαλοι, Android vs iOS, iOS vs Android. Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει; Το κάθε ένα έχει το δικό του κοινό και κατά καιρούς βλέπουμε μετακινήσεις από το ένα στο άλλο, και αντίστροφα. Η Meizu ισχυρίζεται ότι τα 18 και 18 Pro προσέλκυσαν πολλούς κατόχους iPhone.

Τα δύο μοντέλα ανακοινώθηκαν επίσημα αρχές Μαρτίου, διαθέτουν τον Snapdragon 888, και κυκλοφόρησαν παγκοσμίως την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία οι πωλήσεις τους πάνε καλά. Μάλιστα η κατασκευτάστρια λέει ότι το 45% των χρηστών που επιλέγουν τα νέα της flagships είναι πρώην – πλέον – χρήστες iPhone.

Δεν έχουμε ιδέα αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο που έχει ως στόχο την προώθηση των Meizu 18 και 18 Pro. Πάντως η εταιρεία έκανε την παραπάνω δήλωση από τον επίσημο λογαριασμό της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.