Μετά από μια μεγάλη απουσία από την αγορά ναυαρχίδων, η Meizu μας φέρνει τον αντικαταστάτη του Meizu 15, που έρχεται να εντυπωσιάσει ξανά. Πάνε λίγοι μήνες από τότε που ο CEO της εταιρίας, Jack Wongm, ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου smartphone. Από τότε έχουμε το νου μας για τις διαρροές γύρω από το Meizu 16.

Η τελευταία διαρροή έχει να κάνει με την τιμή του Meizu 16. Από ότι φαίνεται θα μπορούμε να αποκτήσουμε την συσκευή στα CNY 4000, που με την σημερινή ισοτιμία είναι €533. Η τιμή επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα φήμες, πως η συσκευή θα έρθει με τον Snapdragon 845.

H πηγή είναι στα κινέζικα, οπότε είναι δύσκολο να καταλάβουμε τα πάντα, ακόμα και με την βοήθεια του Google Translate. Αν τα €533 είναι η τιμή για το μεγάλο. Αν κρίνουμε από το παρελθόν της εταιρίας, τότε είναι γνωστό πως αγοράζει εξαρτήματα από την Samsung. Έτσι ίσως θα ήταν σοφό να περιμένουμε Super AMOLED οθόνη στο Meizu 16. Έτσι η συσκευή θα μπορεί να ανταγωνιστεί πιο εύκολα το OnePlus 6.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει αν δούμε φθηνότερες εκδόσεις του Meizu 16, διατηρώντας όμως τον Snapdragon 845. Τα περισσότερα όμως είναι απλά εικασίες, σε αυτό το σημείο. Ξέρουμε όμως πως μια έκδοση του Meizu 16 θα έρθει με τον Snapdragon 710. Άλλα χαρακτηριστικά θα είναι η οθόνη αναλογίας 18:9, χωρίς notch, ενώ θα έχει και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Φυσικά περιμένουμε από την εταιρία να ακολουθήσει την μόδα της αγοράς, που θέλει τις συσκευές να έχουν πολύ μικρά bezels. Μάλιστα σύμφωνα με τον Jack Wongm, η συσκευή θα έχει μικρότερα bezels από το iPhone X και το Xiaomi Mi 8. Επίσης έχουμε ακούσει φήμες για vapor chamber cooling λύση, για τον Snapdragon 845.

Το Meizu 16 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Αύγουστο. Αν οι διαρροές συνεχίσουν να έρχονται με αυτό τον ρυθμό, τότε πιθανότατα θα ξέρουμε τα πάντα για την συσκευή, αρκετά πριν ανακοινωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.