Στις αρχές Μαρτίου, η Meizu λάνσαρε τα flagship smartphones της για το 2021, τα Meizu 18 και Meizu 18 Pro. Εκτός από το νέο hardware αυτές οι συσκευές έρχονται και με μια νέα έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας, το Flyme 9 βασισμένο στο Android 11. Σήμερα, στα πλαίσια άλλωστε της ημέρας, η Meizu τρόλαρε τους ανταγωνιστές της για τα δυνατά σημεία της τελευταίας έκδοσης του Android skin της.

Meizu 18

Πολλές εταιρείες διαθέτουν διαφημίσεις στο λειτουργικό, bloatware και συνεχόμενα push notifications. Η Meizu την είπε σήμερα σε τέτοιες εταιρείες, ανακοινώνοντας το  Meizu 18 Ad Edition και Meizu 18 Pro Ad Edition στο Weibo, το οποίο μάλιστα σημειώνει ότι θα σου γεμίσει τη μέρα σου με push notifications και καταφθάνει με περισσότερα από 999 προεγκατεστημένα apps. Και το καλύτερο χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την ίδια, η full screen διαφήμιση, μπορεί να κλείσει μετά από 999 δευτερόλεπτα, βοηθώντας τους εθισμένους στα smartphones να διακόψουν κάπως τη χρήση τους.

Άκρως ειρωνική εδώ η Meizu, όπως καταλάβατε. Για ποιον λόγο όμως; Πολύ απλά θέλει να προωθήσει έντονα το Flyme 9 και να τονίσει ότι υπερέχει από τα άλλα λειτουργικά, καθώς έχει κόψει τις διαφημίσεις, τα push notifications και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές για να προσφέρει μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στο pure Android.

meizu 1

Οι λόγοι που το Netflix δεν θα ρισκάρει να κόψει το sharing των κωδικών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.