Και όμως, το χαρτί υγείας έχει και αυτό παλμό και πιο συγκεκριμένα, 81 παλμούς το δευτερόλεπτο. Αυτό ακριβώς δείχνει το Xiaomi Mi Band 3.

Να τι γράφει ο Jennings Brown για το Gizmodo:

Ένα κινεζικό τεχνολογικό site, το Abacus αναφέρει ότι πολλοί κάτοχοι του Xiaomi Mi Band 3 διαπίστωσαν ότι το Mi Band 3 έδειχνε παλμούς, όταν τοποθετούνταν πάνω στο χαρτί υγείας. Βέβαια, δοκίμασαν και πάνω σε άλλα αντικείμενα και ιδιαίτερα κυλινδρικού σχήματος, όπως μπουκάλια και σε όλα έδειχνε κάποιον παλμό. 

Επομένως τι συμβαίνει εδώ στη πραγματικότητα; Οι fitness trackers χρησιμοποιούν πράσινο φως για να παρακολουθήσουν την ροή του αίματος, επειδή το αίμα απορροφά το πράσινο φως. Κάτι τέτοιο κάνει και το χαρτί φαίνεται, για αυτό και έχουμε αυτά τα περίεργα αποτελέσματα.

Πειράζει κάτι τέτοιο; Καθόλου. Οι συσκευές λειτουργούν όπως ακριβώς διαφημίζονται, απλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά, μεταξύ των ανθρώπων και των άψυχων αντικειμένων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.