Αν έχεις ένα Twitter account και δεν ακολουθείς το τον επίσημο λογαριασμό της Samsung US, μάλλον θα πρέπει να το κάνεις. Και στο παρελθόν έχει τρολάρει την Apple για πολλές επιλογές που έκανε στο design και την έλλειψη καινοτομίας και δεν προκαλεί έκπληξη ότι τώρα την λέει και στη Google για τα Pixel 3 και 3XL.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung αναφερόμενη στην Google, τονίζει ότι μπορείς εκεί πάνω να προσγειώσεις ακόμη και αεροπλάνο. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν αναφέρεται στην εγκοπή, ή σε ολόκληρο το smartphone. Υποπτευόμαστε ότι συμβαίνει το πρώτο, για τον απλό λόγο ότι το Note 9 είναι ψηλότερο, πιο παχύ και σχεδόν έχει τις ίδιες διαστάσεις με τις προτάσεις της Google. Επιπλέον, η Samsung αναφέρει, ότι η Google δεν έχει γεννηθεί για να ηγείται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.