Η Xiaomi δημοσίευσε μία αφίσα με την οποία ανακοινώνει ότι στις 3 Απριλίου θα αποκαλύψει 22 νέα προϊόντα, στα πλαίσια του φετινού Xiaomi Smart Inn Mi Fan Festival. Φήμες θέλουν η εταιρεία να ανακοινώνει το επόμενης γενιάς smartband που θα είναι το Xiaomi Mi Band 5.

Με βάση κάποιες αναφορές, το Xiaomi Mi Band 5 θα είναι το πρώτο smartband της εταιρείας που θα υποστηρίζει NFC εκτός Κίνας. Επιπλέον, η οθόνη του θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από του προκατόχου του. Συγκεκριμένα από τις 0,95 ίντσες πάμε στις 1,2 ίντσες. Περισσότερες λεπτομέρειες ίσως μάθουμε σε λιγότερο από δύο ημέρες.

Εν το μεταξύ, πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι τα smartband της Xiaomi ξεπέρασαν σε αποστολές τα 100 εκατομμύρια. Οπότε, είναι απόλυτα λογικό το γεγονός ότι η εταιρεία συνεχίζει να τα υποστηρίζει και να τα ενημερώνει με νέο firmware σε τακτά διαστήματα.

Με την τελευταία έκδοση λογισμικού, τα Xiaomi Mi Band 3 και Mi Band 4 αποκτούν ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώνει το laptop του μέσω του smartband που διαθέτει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.