Η 31η Μαΐου ήταν μια μεγάλη μέρα για την Xiaomi, καθώς ανακοίνωσε τρία κινητά τηλέφωνα, αλλά και το πολυαναμενόμενο Mi Band 3. Το έξυπνο φορητό tracker έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη OLED, μεγαλύτερη μπαταρία και βελτιωμένο σχεδιασμό, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται να έχει αγαπήσει ο κόσμος.

Ο Wang Xiang, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Xiaomi, όπως δήλωσε στο Twitter, η εταιρεία κατάφερε να φτάσει 1 εκατομμύριο αποστολές σε μόλις 17 ημέρες.

Το Mi Band 3 κοστίζει περίπου 20 ευρώ στην Κίνα και ήταν διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα μέχρι τώρα. Από σήμερα, το Mi Store προσφέρει δύο ακόμα επιλογές χρωμάτων – Fiery Orange και Deepsea Blue. Τα νέα λουράκια θα μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά για περίπου 3 ευρώ.

Ο ελαστικός ιμάντας λέγεται ότι δοκιμάστηκε 2.000 φορές για να είναι σίγουρη η εταιρεία ότι θα κουμπώνει καλά ακόμα και μετά από μεγάλη χρήση. Το Mi Band 3, έχει πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι μπορείτε να κολυμπήσετε ενώ φοράτε τη συσκευή.

Το Mi Band 3 δεν έχει προγραμματιστεί για να παρουσιάζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε συγκεκριμένο άθλημα, αλλά διαθέτει ρολόι, βηματόμετρο, καταγραφή καρδιακού παλμού και Bluetooth για σύνδεση με smartphone για εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις εφαρμογών.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Mi Band 3

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.