Η Samsung προέβη στην επίσημη παρουσίαση του πρώτου smartphone στον κόσμο που διαθέτει τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος και έρχεται λίγο μετά την τριπλή κάμερα του Galaxy A7 smartphone. Η telephoto κάμερα προσφέρει 2x optical zoom και μπορεί να λάβει 10MP φωτογραφίες.

Η κύρια κάμερα είναι των 24MP με  f/1.7 lens κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Η 120° ultra-wide angle camera διαθέτει 8MP sensor, ενώ διαθέτει και Intelligent Scene Optimizer που προσαρμόζει κατάλληλα τις ρυθμίσεις βάσει της σκηνής. Τέλος, υπάρχει ένας φακός των 5MP για πληροφορίες depth.

Το Galaxy A9 2018 έχει μια Super AMOLED οθόνη των 6.3 ιντσών με 1,080 x 2,220px ανάλυση. Ενώ πάνω από την οθόνη υπάρχει ακόμη μια των 24MP selfie camera (f/2.0). Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο χάρη στα 128GB χώρου αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί μέχρι 512GB. Το μόνο που έχετε να αποφασίσετε, είναι αν θέλετε 6GB RAM ή 8GB RAM. Τέλος, υπάρχει οχταπύρηνο SoC και μπαταρία 3,800mAh μπαταρία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.