Η Meizu αποκάλυψε σήμερα πως πολύ σύντομα θα παρουσιάσει μια νέα συσκευή, με όνομα Meizu E2. Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του, ο VP της Meizu ισχυρίζεται πως το νέο αυτό smartphone θα έρθει με ανανεωμένο σχεδιασμό. Παρόλα αυτά, η συσκευή που φαίνεται στην πρόσκληση για την παρουσίαση του, δείχνει το περίγραμμα ενός τηλεφώνου που μοιάζει πολύ με το τωρινό Meizu M5s.

Σε αυτό το σημείο να συμπληρώσουμε πως η ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί προς το τέλος του μήνα, και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου. Το εν λόγω τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι μια συσκευή που πέρασε πρόσφατα από την TENAA για πιστοποίηση κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το M612C είναι το Meizu Ε2.

Έτσι, σύμφωνα με την πιστοποίηση το E2 θα έρθει με 1080p οθόνη 5,5 ιντσών, και θα ενσωματώνει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με έως και 4GB μνήμης RAM και κύρια κάμερα 13MP, όλα συσκευασμένα σε ένα μεταλλικό σώμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.